کد خبر: ۶۹۷۷۷۱
تاریخ انتشار: ۰۱ دی ۱۳۹۵ - ۰۰:۰۲
تعداد بازدید: ۳۰۲
کارشناس داوری فوتبال ایران گفت: «پنالتی نفتی‌ها اشتباه بود و ارسلان مطهری هم باید در نیمه اول اخراج می‌شد.»
دو اشتباه داور به ضرر استقلال؛ پنالتی نفت اشتباه بود / بازیکن قرمزپوش باید اخراج می شدبه گزارش خبرداغ ، رضا غیاثی در مورد قضاوت اشکان خورشیدی در بازی استقلال و نفت تهران اظهار داشت: «اشکان خورشیدی که در بازی تراکتورسازی و سپاهان قضاوت بسیار خوبی را به منصه ظهور رسانده بود، در بازی پر افت و خیز نفت تهران و استقلال با دو اشتباهی که مرتکب شد داوری‌اش را ناخواسته زیر سوال برد.»

 

وی ادامه داد: «به اعتقاد من پنالتی‌ای که او در دقیقه اول بازی اعلام کرد پنالتی نبود. او همچنین وقتی در دقیقه ٢٣ برای خطا به مطهری اخطار داد باید دوباره در دقیقه ٣٤ برای یک تکل سخت که روی حریف مرتکب شد دوباره به او کارت زرد و اخطار دوم را نشان می‌داد که متاسفانه اشتباه کرد و نداد.»

 

کارشناس داوری فوتبال ایران عنوان کرد: «خورشیدی در طول بازی به تعدادی از بازیکنان دو تیم اخطار داد که همه درست بود. گل‌های هر دو تیم در شرایط درستی به ثمر رسید. در طول بازی به نظر من او تصمیمات درست زیادی هم داشت و به خوبی بر بازی مسلط بود و بازی را اداره کرد.»

 

غیاثی گفت: «در این بازی یک بار دیگر با تصمیمی خلق‌الساعه از سوی دپارتمان داوری مواجه بودیم در حالی که قاسمی یک کمک داور بین المللی است و از نظر درجه داوری بر یک کمک داور درجه ملی ارشدیت دارد به واسطه سن بیشتر عیوض محمدی او را کمک داور دوم گذاشته بودند که خلاف سلسله مراتب داوری است.»

فارس

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: