وزیر امور خارجه کشورمان بعد از ظهر امروز با ولید معلم وزیر امور خارجه سوریه تلفنی گفتوگو کرد.
به گزارش خبرداغ به نقل از ایلنا، در این تماس، وزیر امور خارجه کشورمان در خصوص آخرین وضعیت منطقه حلب و خروج امن غیرنظامیان از مناطق درگیری، لزوم کمک رسانی انسانی به مردم و غیرنظامیان با همتای سوری خود گفتوگو کرد.
در این گفتوگو وزیر امور خارجه سوریه هم ضمن تشریح آخرین وضعیت حلب و سایر مناطق درگیری، بر تعهد دولت سوریه مبنی بر خروج امن غیر نظامیان و امدادرسانی به مردم در همه مناطق حلب تاکید کرد.
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنیدخبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان استخبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است.نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.