او از اهداف برگزاری اجلاسیههای جامعه مدرسین، هماندیشی اعضای جامعه مدرسین با علمای سراسر کشور ذکر و تصریح کرد: دور هم نشستن علما با یکدیگر و بحث و تبادل نظر درباره موضوعات مختلف آثار و برکات بسیاری دارد.
نایب رییس اول جامعه مدرسین ابتکار برگزاری اجلاسیههای جامعه مدرسین را مربوط به بزرگان این نهاد برجسته حوزه دانست و گفت: افزون بر برگزاری اجلاسیه سراسری جامعه مدرسین و علمای بلاد که در قم برگزار میشود، اجلاسیههایی نیز به صورت منطقهای برگزار میشود که نخستین دوره آن به صورت استانی در مشهد مقدس برگزار شد.
مقتدایی افزود: بعد از برگزاری نخستین اجلاسیه به صورت استانی تصمیم گرفته شد که اجلاسیهها به صورت منطقهای برگزار شود و اعضای جامعه مدرسین با حضور در استانها جلسات باشکوهی را برگزار کردهاند که آثار بسیار خوبی را نیز به دنبال داشته است.
او در ادامه سخنان خود با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب درباره حوزه انقلابی و لزوم انقلابی ماندن حوزههای علمیه گفت: جامعه مدرسین تصمیم گرفته است که موضوع دهمین اجلاسیه خود را بر همین موضوع استوار کند و راهکار و بایستههای تحقق آن را مورد بحث و تبادل نظر قرار دهد.
نایب رییس اول جامعه مدرسین تاکید کرد: در کمیسیونهای چهار گانه حوزه و روحانیت، سیاسی و اجتماعی، حوزه و بینالملل و فرهنگی تبلیغی مسائل مختلف مورد بحث و تبادل نظر علما قرار خواهد گرفت و ابعاد مختلف حوزه انقلابی مورد تحلیل و اظهارنظر علما قرار میگیرد.
مقتدایی تصریح کرد: فردا پنج شنبه ۱۸ آذرماه ۱۳۹۵ نیز اجلاسیه رسمی با حضور و سخنرانی بزرگان، مراجع، علما و شخصیتهای برجسته برگزار میشود و دبیران کمیسیونها نیز گزارشهای مربوطه را ارائه خواهند کرد.