
به گزارش
خبرداغ به نقل از ایلنا، حجتالاسلام والمسلمین حسن روحانی که از صبح سهشنبه همزمان با شانزدهم آذرماه و روز دانشجو در دانشگاه تهران حضور یافته است، در نشستی با اعضای هیأت رییسه این دانشگاه، عملکرد، برنامهریزیها، نیازمندیها و چشماندازهای این دانشگاه را مورد بررسی قرار داد.
رییس جمهور، دانشگاه تهران را دانشگاهی پیشرو در علم و فناوری، موثر در فرایندهای تاریخی و اجتماعی وهمچنین خاطرهانگیز توصیف و بر حمایت دولت از این مرکز مهم علمی کشور تاکید کرد.
پیش از سخنان رییس جمهور، محمود نیلی احمدآبادی رییس دانشگاه تهران، گزارشی را از اقدامات، عملکرد و برنامهریزیها در راستای ارتقای سطح کمی و کیفی خدمات آموزشی و علمی در این دانشگاه ارائه کرد.
مراسم بزرگداشت ١٦ آذر، روز دانشجو با حضور رییس جمهور و جمعی از اساتید، دانشجویان و روسای دانشگاهها در دانشگاه تهران برگزار خواهد شد