کد خبر: ۶۹۵۲۸۷
تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۳۹۵ - ۰۸:۲۶
تعداد بازدید: ۶۱۵
آقای نون کیست و چه کاره است؛ کار چاق کنی که روزنامه نگاران را تهدید می کند؛
ماجرای افشاگری مسعود شجاعی با احضار او به کمیته اخلاق و احضار احتمالی اش به دادسرای فرهنگ و رسانه تمام نمی شود!
تماس های تهدیدآمیز و تحرکات عجیب در فضای مجازی از سوی مسعود شجاعیبه گزارش خبرداغ ،همان گونه که پیش بینی می شد از آن جایی که مسعود شجاعی در مصاحبه خود با یک رادیوی معاند ایران حرف های سیاسی زد، کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال به این ماجرا ورود کرد و شجاعی را فراخواند.

 

روز گذشته رییس کمیته اخلاق اعلام کرد اگر او در موعد مقرر برای پاسخگویی نیاید حکم به صورت غیابی صادر خواهد شد اما شب گذشته از یک منبع موثق خبر رسید احتمال این که دادسرای فرهنگ و رسانه و شعبه رسیدگی به جرائم ورزشی هم مسعود را بابت این مصاحبه احضار کنند، وجود دارد.

 

به گفته یک منبع آگاه، شعبه جرائم ورزشی به دو دلیل مسعود را فرا می خواند یکی این که اگر در مورد مسائلی که مطرح کرد سند معتبر دارد، ارائه کند تا با خاطیان برخورد شود و دیگری این که چرا برای مصاحبه رسانه های داخلی را رها کرده و سراغ یک رسانه رادیویی معاند جمهوری اسلامی رفته است.

 

کمیته اخلاق هم مشابه همین سوال را از مسعود دارد و آنها می خواهند بدانند بازیکن تیم ملی چرا از طریق رسانه های بیگانه چنین حرفی زده است؟

 

همچنین از آن جایی که شجاعی در این مصاحبه بدون بلانسبت تمام رسانه های ورزشی را فاسد و فاقد صلاحیت خواند، روزنامه نگاران ورزشی علیه او موضع گرفتند و به مسعود یادآوری کردند قبل از آن که او یادش بیافتد دغدغه مبارزه با فساد در فوتبال دارد، این رسانه های ورزشی بودند که با فساد و تبانی و تجاوز و مافیای شرط بندی و دلالی مدیران و مربیان فوتبال و ... مبارزه می کردند.

 

اما آن چه پیش بینی نمی شد این بود که شخصی به نام "نون" با برخی روزنامه نگاران ورزشی تماس بگیرد و آنها را تهدید کند اگر ظرف یک ساعت خبری که روی خروجی سایت خود گذاشته اند را حذف نکنند، بد می بینند! این شخص که تحقیقات نشان می دهد کارچاق کن است در برخی تماس ها به دروغ خودش را وکیل شجاعی و در برخی تماس های دیگر هم خود را نماینده تام الاختیار مسعود معرفی می کرد اما بعید می دانیم مسعود چنین شخص هتاک و خفتگیری را به عنوان نماینده خودش انتخاب کرده باشد.

 

به موازات تماس های تهدید آمیز این شخص عده ای هم در فضای مجازی به صفحه سایت هایی که مسعود شجاعی را نقد و سرزنش کردند رفتند و به چند روزنامه نگار ورزشی که هیچ ارتباطی به این ماجرا نداشتند فحاشی کردند.

 

امیدواریم مسعود شجاعی جلوی تحرکات این کارچاق کن را بگیرد. البته بعید می دانیم مسعود واقعا چنین نماینده ای داشته باشد و احتمالا این شخص با مقاصد دیگری وارد ماجرا شده و شاید هم می خواهد شجاعی را تیغ بزند!

 

یکی از پیام هایی که این شخص یا اشخاص گذاشته اند به شرح زیر است؛ اين خبر طى ١ ساعت آينده پاك خواهد شد. يا شما هم مثل ديگر مفت خوران دلواپس منتظر دادگاه رسانه خواهيد بود. يا حق!

رادنیوز

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: