کد خبر: ۶۹۳۹۵۶
تاریخ انتشار: ۰۴ آذر ۱۳۹۵ - ۲۲:۳۵
تعداد بازدید: ۳۸۳
«می‌توان کالاهای زیادی را خریداری کرد البته به صورت غیر‌قانونی؛ از مواد‌مخدر تا مشروبات الکلی. بازار تن‌فروشی هم داغ است. کلیه هم فروخته می‌شود و این روزها حتی نوزادان.»
گزارش تکان‌دهنده خبرگزاری آلمان از فروش نوزادان در ایرانخبرگزاری «دویچه وله» آلمان با انتشار گزارشی اشاره می‌کند که هر روز بر تعداد پدر و مادرهایی که با چشم‌انداز ناامید‌کننده اقتصادی تن به فروش نوزادان شان می‌دهند در سرتاسر ایران افزوده می‌شود.

به گزارش خبرداغ به نقل از آفتاب نیوز ،  این خبرگزاری اشاره می‌کند که دولت نیز نسبت به نهادهای غیر دولتی فعال برای کمک به این موضوع تردید دارد و نسبت به اهداف و نیات واقعی آنان مطمئن نیست و به همین‌خاطر کمک مالی درخوری را به آنان ارائه نمی‌دهد. 

دویچه‌وله می‌نویسد: «در ایران می‌توان کالاهای زیادی را خریداری کرد البته به صورت غیر‌قانونی؛ از مواد‌مخدر تا مشروبات الکلی. بازار تن‌فروشی هم است. کلیه هم فروخته می‌شود و این روزها حتی نوزادان. یک فعال امور زنان به دویچه وله می‌گوید که این موضوع جدیدی نیست که نوزادان در خیابان به فروش می‌رسند. وی می‌گوید که در چند ماه گذشته این موضوع را بیشتر مشاهده کرده است. در ماه اکتبر،‌ حبیب‌الله مسعودی فرید معاون رییس سازمان بهزیستی کشور تایید کرد که آن چه در ماه‌های اخیر سایت‌های اینترنتی و روزنامه‌های کشور بر روی آن تمرکز کرده‌اند صحت دارد: فروش نوازدان و کودکان توسط والدین. «فاطمه دانشور» عضو شورای شهر تهران در ماه سپتامبر گفته بود که معتادان مواد مخدر، بی‌خانمان‌ها و همچنین روسپی‌ها اصلی‌ترین افرادی هستند که نوازدان خود را در نزدیکی بیمارستان‌های تهران مدت کوتاهی پس از زایمان می‌فروشند. او اشاره می‌کند که قاچاقچیان مواد مخدر و خرده‌فروش‌های مواد به همراه گداها این کودکان را بین ۲۵ تا ۵۰ دلار خریداری می‌کنند. او اشاره کرده بود که اغلب این نوزادان اچ ای وی مثبت تشخیص داده شده و مبتلا به بیماری ایدز هستند که متاسفانه مدت زیادی هم زنده نمی‌مانند. او از ساکنین تهرانی خواسته بود تا به مقام‌های مسئول، وجود گداهایی با بچه‌های کوچک را گزارش دهند و به آنان پول ندهند. بهاره یک مادر جوان و ساکن تهران می‌گوید نمی‌تواند درک کند که چرا به این موضوع رسیدگی نمی‌شود. 

او به دویچه وله می‌گوید: «هر روز ده‌ها تن از زنان گدایی را می‌بینیم که در خیابان با کودکان یا نوزادان با لباس‌های کهنه و پاره مشغول گدایی هستند و آیا مقام‌های کشور این مسائل را نمی‌بینند؟ آنان چه پاسخی دارند که بدهند؟»

این خبرگزاری در ادامه اشاره می‌کند که جویندگان کار بی‌شماری از سرتاسر ایران به تهران آمده‌اند؛ تهران ۱۴ میلیون نفری و اکثر آنان در مناطق محروم کشور بوده‌اند. این خبرگزاری می‌افزاید: «بسیاری ناامید شده‌اند. اقتصاد ایران سال‌هاست که با رکود مواجه است. بهبود پیش‌بینی شده درباره وضعیت اقتصادی ایران پس از لغو تحریم‌های بین‌المللی بدنبال برجام در سال ۲۰۱۵ میلادی هنوز محقق نشده است. صادرات نفت ایران در اکتبر سال گذشته بخش کوچکی از نیروی جوان مشتاق کار را به سوی خود جذب کرده است. در این وضعیت زنان آسیب‌پذیرترین اقشار هستند. در بسیاری از نواحی ایران بیکاری در میان زنان بالای ۷۰ درصد است. برخی بیکاران در تهران به روسپی‌گری و یا فروش مواد مخدر روی می‌آورند. مواد مخدر علیرغم تهدید جانی‌ای که برای فرد در صورت بازداشت دارد کسب و کاری پررونق است. روزانه صدها نفر استفاده از مواد مخدر را آغاز می‌کنند و ۷۰ درصد از آنان به معتاد دائمی تبدیل می‌شوند. این آمار طبق گزارش رسمی دولت است. تخمین زده می‌شود که در حدود سه میلیون نفر از ۸۰ میلیون نفر از مردم کشور از اعتیاد به مواد مخدر رنج می‌برند. 

یکی از فعالان در زمینه ارتقا و بهبود حقوق کودکان فعالیت، می‌گوید: «بسیاری از خانواده‌ها از فقر شدید رنج می‌برند. لزوما هم تمام کسانی که نوزادان خود را می‌فروشند معتاد به مواد مخدر نیستند. آنان از همه چیز خود گذشته‌اند. آنان فرزندان خود را به این امید می‌فروشند که آینده بهتر پیدا کنند اما اغلب این کودکان تبدیل به گدایان در خیابان‌ها یا کارگران خیابانی می‌شوند.»مقام‌های دولتی نمی‌توانند به تنهایی این مشکلات را مدیریت کنند. 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: