کد خبر: ۶۹۳۳۷۵
تاریخ انتشار: ۰۱ آذر ۱۳۹۵ - ۱۶:۵۳
تعداد بازدید: ۲۸۴
سریال لغو سخنرانی‌ها از مشهد تا قزوین؛
زیباکلام با بیان اینکه سخنرانی امروزش در دانشگاه قزوین درخصوص نتایج انتخابات آمریکا لغو شده است، گفت: لغو سخنرانی به دستور دادستان قزوین بوده و دلیل آن مسائل امنیتی عنوان شده است.

به گزارش خبرداغ ، صادق زیباکلام استاد علوم سیاسی دانشگاه تهران در گفت‌و‌گو با  ایلنا، با تایید خبر لغو سخنرانی‌اش در دانشگاه آزاد قزوین اظهار داشت: امروز ساعت ۴ بعدازظهر به دعوت انجمن اسلامی دانشگاه آزاد در خصوص نتایج انتخابات آمریکا سخنرانی داشتم که یک ساعت مانده به شروع برنامه در راه قزوین به بنده اطلاع دادند که سخنرانی به دستور دادستان قزوین لغو شده است.

 او خاطر نشان کرد: علت لغو سخنرانی از سوی دادستان ملاحظات امنیتی اعلام شده است.


photo_2016-11-21_16-00-05

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: