کد خبر: ۶۹۲۸۱۴
تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۰
تعداد بازدید: ۲۵۴
هیلاری کلینتون به‌رغم شکست در انتخابات ریاست جمهوری، در مراسمی در واشنگتن خواستار احیای مبارزه برای یک ایالات متحده فراگیر شد.
به گزارش خبرداغ ،«هیلاری کلینتون» وزیر امور خارجه پیشین آمریکا در اولین اظهارات علنی پس از شکست انتخاباتی از دونالد ترامپ، گفت که بسیاری از آمریکایی‌ها از او می‌پرسند که آیا پیروزی نامزد جمهوری‌خواهان به معنای آن است که آمریکایی‌ که آنها به آن فکر می‌کنند نابود شده است یا خیر.   

نامزد دموکرات‌ها می‌گوید، نتیجه انتخابات بسیاری از مردم آمریکا را به تامل انداخته است.

او گفت: اذعان می‌کنم که امشب آمدن به این جا برایم کار آسانی نبود. در ظرف هفته گذشته چند دفعه می‌خواستم که یک کتاب خوب بردارم، چمباتمه بزنم و دیگر از منزلم خارج نشوم. درک می‌کنم که خیلی‌ها از پیروزی ترامپ احساس یاس و ناامیدی می‌کنند اما دموکرات‌ها نباید تسلیم شوند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، هیلاری کلینتون ادامه داد: آمریکا ارزش آن را دارد. بچه‌های ما ارزش آن را دارند. به کشورمان اعتقاد داشته باشیم. بیایید برای ارزش‌هایمان بجنگیم و هرگز تسلیم نشویم.

کلینتون پیشتر با انتقاد از جیمز کومی، رئیس اف‌بی‌آی طرح تحقیقات دوباره از پرونده ایملیش از سوی این آژانس اطلاعاتی را در شکستش برابر دونالد ترامپ موثر دانسته بود. از زمان پیروزی دونالد ترامپ، در چند شهر آمریکا تجمعات اعتراضی برگزار شده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: