کد خبر: ۶۹۲۸۰۵
تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۵ - ۰۹:۲۰
تعداد بازدید: ۵۸۰
تورت شکلات و فندق
تورت شکلات و فندق (کیک بدون آرد) از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است که طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. تورت (Torte) به نوعی از کیک گفته می شود که در پخت آن از آرد استفاده نشده و یا با آرد کمی پخته می شود. این کیک بافتی فشرده دارد و برشی نازک از آن برای یک نفر کافی است.
به گزارش خبرداغ به نقل از وب‌سایت آشپزباشی: تورت شکلات و فندق (کیک بدون آرد) از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است که طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. تورت (Torte) به نوعی از کیک گفته می شود که در پخت آن از آرد استفاده نشده و یا با آرد کمی پخته می شود. این کیک بافتی فشرده دارد و برشی نازک از آن برای یک نفر کافی است.
 
مواد لازم:
 

        کره  ۳/۴ پیمانه
        پودر کاکائو  به میزان لازم
        خامه  یک و یک سوم پیمانه
        شکلات  ۴۵۰ گرم
        تخم مرغ  ۶ عدد بزرگ
        شکر  ۱ پیمانه
        نمک  ۱/۴ قاشق چای خوری
        فندق  یک و نیم پیمانه
        کشمش  ۱ پیمانه
        آب گرم ۱/۲ پیمانه


طرز تهیه کیک شکلاتیِ بدون آرد
 
 طرز تهیه:
 
1-  از قبل فر را با حرارت ۱۱۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. قالب کمربندی ۲۲ سانتی متری را با کره چرب کنید، در آن پودر کاکائو بپاشید و پودر کاکائو اضافی را با ضربه خارج کنید.
 
2-در قابلمه ای کوچک روی حرارت متوسط، کره و خامه را بجوشانید(مطمئن شوید که کره کاملا آب شود). آن را روی شکلات خرد شده ریخته و هم بزنید تا شکلات کاملا آب شده و ترکیبی یکدست داشته باشید.

3-در ظرفی دیگر، تخم مرغ، شکر و نمک را با هم بزنید و به ترکیب شکلات اضافه کنید. فندق و کشمش خیس شده را هم اضافه کنید و مواد را خوب با هم ترکیب کنید.

4- ترکیب را در قالب آماده شده بریزید و برای حدود ۲ ساعت تا کیک در لبه ها کاملا سفت ولی در وسط کمی نرم باشد، بپزید.

5-کیک را روی توری قرار دهید تا کاملا خنک شود و سپس روی آن را بپوشانید و یک شب در یخچال بگذارید.

6-کیک را از یخچال خارج کرده، کمی پودر کاکائو روی آن الک کرده و آن را میل کنید.
 
نکاتی در رابطه با تهیه ی تورت شکلات و فندق (کیک بدون آرد):

۱- به کره و پودر کاکائو اضافی برای قالب نیاز دارید.

۲- از شکلات نیمه شیرین استفاده کنید. آن را خرد کنید.

۳- از فندق بوداده استفاده کنید. آن را خرد کنید.

۴- کشمش ها را در آب گرم برای ۱۰ تا ۳۰ دقیقه خیس کنید. آن ها را آبکشی کرده و کنار بگذارید.

۵- کیک باید قبل از میل کردن ۱ شب در یخچال قرار بگیرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: