حالا فولاديها مدعي هستند با اين وجود که قرارداد به ثبت نرسيده طبق قانون جديد نقل و انتقالات فوتبال بايد محترم شمرده شود و لازمالاجرا باشد اما از سوي ديگر سروش رفيعي ميگويد در زمان عقد قرارداد وي با تراکتور قانون به گونهاي بوده که ثبت قرارداد آن را الزامآور ميکرده و چون باشگاه فولاد به موقع نسبت به ثبت اين قرارداد اقدام نکرده است طبق قانون همان زمان قرارداد منعقد شده از درجه اعتبار ساقط است و ادعاي باشگاه فولاد مبني بر لزوم متعهد بودن به اين قرارداد موضوعيت ندارد و محمل قانوني برايش نبوده که بتوان به آن استناد کرد.
در ارتباط با نتيجه جلسه رودرروي بين فولاديها و سروش رفيعي بد نيست بدانيد در شرايطي که فولاديها را دو نماينده از باشگاه، دو نفر وکيل حقوقي و يک عضو هيات مديره همراهي ميکرد سروش بدون وکيل حقوقي پا به جلسه گذاشته بود تا احتمالا نشان دهد شکايت فولاديها را جدي نميگيرد و در عوض فولاديها هم لشکرکشي کردند تا نشان دهند با توپ پر ميآيند و فکر ميکنند آنقدر دليلشان محکمهپسند است که موفق شوند کميته انضباطي را مجاب کنند به نفع ايشان رأي صادر کند.
حکم صادره از سوي کميته انضباطي به احتمال زياد سروش رفيعي را بازيکن تحت قرارداد باشگاه فولاد خوزستان نميداند و هر چه در اين بين وجود دارد به جريمه و جبران خسارت از طرفين دعوا منجر خواهد شد. يک عضو کميته انضباطي با اين گمانهزني گفت: هر چند که نميتوانم به طور قطعي در اين باره اظهار نظر کنم اما واقعيت اين است که دوستان ما در کميته انضباطي و همکاران من هيچکدام با صدور رأي قاطع مبني بر قرارداد سروش رفيعي با فولاد موافق نيستند و به همين دليل تصور ميکنم موضوع با جريمه نقدي ختم به خير شود.
اگر کمیته انضباطی ادعای سروش رفیعی را تایید کند در واقع خبر خوشی به باشگاه های خواهان این بازیکن که در رأس آنها تراکتورسازی و پرسپولیس هستند، داده است. چرا که این تیمها در خصوص جذب این ستاره ناامید شده اند و با شنیدن این خبر دوباره فعالیت نقل و انتقالاتی خود را برای جذب شاه ماهی آغاز می کنند.