
به گزارش
خبرداغ ،برانکو ایوانکوویچ روز گذشته به همراه رضا چلنگر خودش را به ورزشگاه شهید شیرودی رساند تا در مراسم تشییع مرحوم منصور پورحیدری شرکت کند.
نکته قابل تأمل آن که همزمان با مراسم تشییع پیشکسوت استقلال، تمرین پرسپولیس در ورزشگاه شهید کاظمی برگزار می شد اما برانکو ترجیح داد این تمرین را به دستیاران خود سپرده و برای همدردی با خانواده پورحیدری به ورزشگاه شهید شیرودی برود.
در حین برگزاری مراسم زمانی که برانکو با فریده شجاعی همسر زنده یاد منصور پورحیدری مواجه شد به او گفت: «منصور پورحیدری انسان بزرگی بود. واقعا ناراحت هستم که باید در این وضعیت خدمت شما برسم و... در این غم خود من را هم شریک بدانید.»
برانکو با این کار خود نشان داد از لحاظ اخلاقی و معرفتی هم بین مربیان خارجی شاغل در فوتبال ایران نمونه است.
رادنیوز