کد خبر: ۶۹۰۳۵۲
تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۳۹۵ - ۰۹:۰۶
تعداد بازدید: ۵۹۲
در این مطلب طرز تهیه حلوای بادام را به شما آموزش می دهیم. این حلوا بسیار خوشمزه و مقوی است. به شما پیشنهاد می کنیم که حتما این حلوا را درست کنید.
به گزارش خبرداغ به نقل از وب‌سایت سوران: در این مطلب طرز تهیه حلوای بادام را به شما آموزش می دهیم. این حلوا بسیار خوشمزه و مقوی است. به شما پیشنهاد می کنیم که حتما این حلوا را درست کنید.
 
مواد لازم:
 
  • روغن نارگیل 1/4 فنجان
  • پودر هل 1/2 ق چ
  • شیر (یا آب) 1/2 فنجان
  • شکر 1/2 فنجان
  • زعفران کمی

برای مخلوط بادام:

  • بادام (از شب قبل خیس شده پوست کنده یا با پوست) 1 و 1/2 فنجان
  • آب 2 فنجان
 
طرز تهیه حلوای بادام ( هندی) 
 
طرز تهیه:
 
بادام ها رو که یک شب در آب خیس خورده پوست می گیریم (در این تصاویر از بادام با پوست استفاده شده)
 
طرز تهیه حلوای بادام ( هندی)

بادام ها رو با آب در مخلوط کن کاملا" له می کنیم:
 
طرز تهیه حلوای بادام ( هندی)

بادام له شده رو داخل تابه گودی روی حرارت ملایم می گذاریم:
 
طرز تهیه حلوای بادام ( هندی)

مرتب هم می زنیم تا آب تبخیر شه و بادام به صورت خمیر در بیاد : (حدود ۱۲-۱۳ دقیقه)
 
طرز تهیه حلوای بادام ( هندی)

به ترتیب شکر، شیر و روغن رو اضافه می کنیم و بعد از هرکدوم کمی حلوا رو هم می زنیم.

و تا ۲۰ دقیقه میگذاریم حلوا بپزه:

طرز تهیه حلوای بادام ( هندی)
 
طرز تهیه حلوای بادام ( هندی) 
 
طرز تهیه حلوای بادام ( هندی) 
 
طرز تهیه حلوای بادام ( هندی) 

وقتی حلوا سفت شد و چسبندگی پیدا کرد زعفران و هل رو اضافه می کنیم:
 
طرز تهیه حلوای بادام ( هندی)

مواد رو خوب مخلوط می کنیم و حلوا رو در یک ظرف چرب شده پهن می کنیم و میگذاریم سرد بشه.

وقتی کاملا" سرد شد به شکل دلخواه برش می زنیم:

طرز تهیه حلوای بادام ( هندی)

پیشنهاد: به جای روغن نارگیل میشه از کره هم استفاده کرد و کمی پودر نارگیل به مخلوط اضافه بشه.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: