به نقل از وبسایت سوران: در این مطلب طرز تهیه اشترول گوشت را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم:
-
- قارچ 500 گرم
- پنیر موتزارلا 250 گرم
- کره یا مارگارین 60 گرم
- آرد گندم 450 گرم
- روغن مایع 100 گرم
- شیر 125 میلیلیتر
- پیاز دو عدد متوسط
- تخممرغ یک تا دو عدد
- رب گوجهفرنگی یک قاشق سوپخوری
- شکر دو قاشق سوپخوری
- نمک برای خمیر یک قاشق چایخوری
- مایهی خمیر دو قاشق چایخوری
- بهبوددهنده یک قاشق چایخوری
- نمک، فلفل سیاه به میزان لازم
- گوشت چرخ کرده (مخلوط گوسفند و گوساله) 500 گرم
طرز تهیه:
1- ابتدا مایهی خمیر را با مقداری شیر ولرم و یک قاشق سوپخوری شکر مخلوط کنید و بگذارید عمل بیاید.
2- روغن مایع و تخممرغ را با هم ترکیب نموده، بهبوددهنده را نیز بیفزایید.
3-
آرد را کم کم اضافه نمایید تا خمیر درست شود. خمیر را مقداری ورز بدهید،
روی آن را به روغن مایع آغشته کنید و در ظرف قرار دهید؛ در ظرف را با
دستمال حولهای بپوشانید تا حجم خمیر دو برابر شود.
4- روی میز را آرد بپاشید. خمیر را با وردنه، به قطر نیم سانتیمتر باز کنید و به صورت مستطیل 10 در 20 درآورید.
5- مواد گوشتی را آماده نمایید. پیاز رنده شده را به مدت 4 دقیقه تفت داده، گوشت چرخ کرده را به آن بیفزایید.
6-
بعد از آن که رنگ گوشت کاملاً تغییر کرد، قارچ، نمک و فلفل سیاه را اضافه
کنید. سپس رب گوجه فرنگی را به آن بیفزایید و به مدت 5 دقیقه روی حرارت
قرار دهید تا مواد پخته شوند.
7-مواد را روی خمیر پهن کنید و سطح آن را با پنیر موتزارلا رنده شده بپوشانید. بعد روی مواد را با یک لایهی دیگر خمیر بپوشانید.
8-در آخر روی خمیر دوم را با کارد چند چاک موازی دهید و روی آن را با روغن مایع یا کره چرب کنید.
9-سپس به مدت 20 دقیقه در طبقهی وسط فر با حرارت 180 درجهی سانتیگراد تا 200 درجه و یا 400 درجهی فارنهایت قرار دهید.
10-میتوانید به جای گوشت چرخ کرده از ماهی، مرغ و میگو نیز استفاده نمایید.