کد خبر: ۶۸۹۱۳۷
تاریخ انتشار: ۰۶ آبان ۱۳۹۵ - ۱۱:۰۹
تعداد بازدید: ۵۷۵
در این مطلب طرز تهیه اشترول گوشت را به شما آموزش می دهیم.
به گزارش خبرداغ به نقل از وب‌سایت سوران: در این مطلب طرز تهیه اشترول گوشت را به شما آموزش می دهیم.
 
مواد لازم:

  • قارچ 500 گرم
  • پنیر موتزارلا 250 گرم
  • کره یا مارگارین 60 گرم
  • آرد گندم 450 گرم
  • روغن مایع 100 گرم
  • شیر  125 میلی‌لیتر
  • پیاز  دو عدد متوسط
  • تخم‌مرغ یک تا دو عدد
  • رب گوجه‌فرنگی یک قاشق سوپ‌خوری
  • شکر دو قاشق سوپ‌خوری
  • نمک برای خمیر یک قاشق چای‌خوری
  • مایه‌ی خمیر دو قاشق چای‌خوری
  • بهبوددهنده یک قاشق چای‌خوری
  • نمک، فلفل سیاه به میزان لازم
  • گوشت چرخ کرده (مخلوط گوسفند و گوساله) 500 گرم
 
طرز تهیه اشترودل گوشت 
 
طرز تهیه:
 
1- ابتدا مایه‌ی خمیر را با مقداری شیر ولرم و یک قاشق سوپ‌خوری شکر مخلوط کنید و بگذارید عمل بیاید.
 
2- روغن مایع و تخم‌مرغ را با هم ترکیب نموده، بهبوددهنده را نیز بیفزایید.
 
3- آرد را کم کم اضافه نمایید تا خمیر درست شود. خمیر را مقداری ورز بدهید، روی آن را به روغن مایع آغشته کنید و در ظرف قرار دهید؛ در ظرف را با دستمال حوله‌ای بپوشانید تا حجم خمیر دو برابر شود.
 
4- روی میز را آرد بپاشید. خمیر را با وردنه، به قطر نیم سانتی‌متر باز کنید و به صورت مستطیل 10 در 20 درآورید.
 
5- مواد گوشتی را آماده نمایید. پیاز رنده شده را به مدت 4 دقیقه تفت داده، گوشت چرخ کرده را به آن بیفزایید.
 
6- بعد از آن که رنگ گوشت کاملاً تغییر کرد، قارچ، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید. سپس رب گوجه فرنگی را به آن بیفزایید و به مدت 5 دقیقه روی حرارت قرار دهید تا مواد پخته شوند.
 
7-مواد را روی خمیر پهن کنید و سطح آن را با پنیر موتزارلا رنده شده بپوشانید. بعد روی مواد را با یک لایه‌ی دیگر خمیر بپوشانید.
 
8-در آخر روی خمیر دوم را با کارد چند چاک موازی دهید و روی آن را با روغن مایع یا کره چرب کنید.
 
9-سپس به مدت 20 دقیقه در طبقه‌ی وسط فر با حرارت 180 درجه‌ی سانتی‌گراد تا 200 درجه و یا 400 درجه‌ی فارنهایت قرار دهید.
 
10-می‌توانید به جای گوشت چرخ کرده از ماهی، مرغ و میگو نیز استفاده نمایید.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: