
به گزارش
خبرداغ به نقل از جام نیوز،جواد خیابانی بعد از بازی تیم ملی فوتبال کشورمان با ازبکستان که با قضاوت بنیامین ویلیامز صورت گرفت، از مردم خواست به صفحه مجازی این داور بروند و از او عذرخواهی کنند!
موضوع به آنجا برمی گردد که بنیامین ویلیامز در جریان رقابت های جام ملت های آسیا با اخراج مهرداد پولادی باعث ده نفره شدن ایران و سپس حذف کشورمان مقابل تیم ملی عراق شده بود با واکنش تند ایرانی ها در فضای مجازی روبرو شد.
هواداران تیم ملی که به شدت از دست این داور ناراحت بودند با هجوم به صفحات شخصی این داور گلایه های خود را ابراز کردند و فیس بوک و اینستاگرام این داور مورد هجوم ایرانی های عصبانی قرار گرفت.
حالا پس از گذشت حدود 2 سال از جام ملت ها، قرعه قضاوت دیدار ایران و ازبکستان این بار در مقدماتی جام جهانی فوتبال به ویلیامز افتاد. داوری که کار سختی در این مسابقه نداشت و به وظایفش عمل کرد.
این مساله اما از دید خیابانی که مجری شبکه سوم سیما بود ظاهرا خیلی مهم جلوه کرده است و از بینندگان تلویزیونی خواست تا به صفحه این داور بروند و از او تشکر کنند.
درخواست خیابانی را می توان فرار رو به جلو نامید. سوال اینجاست که مگر ما این بازی را با داوری بردیم و اگر داوری به سود ما بود آیا باید از او عذرخواهی می کردیم؟ اگر اتفاق خاصی هم در مسابقه ای رخ نداده و داور کارش را انجام داده باید صفحه شخصی وی را با کامنت های فارس و فینگیلیش مورد نوازش قرار داد؟ مگر کاربران ایرانی در هر موضوعی باید اظهار نظر کنند؟
البته مردم نباید در فضای مجازی به هیچکس توهین کنند ولی الان هم دلیل خاصی برای عذرخواهی وجود ندارد. آقای خیابانی! لطفا درخواست فرهنگی بدهید نه غیر فرهنگی!