کد خبر: ۶۸۱۷۹۰
تاریخ انتشار: ۲۰ شهريور ۱۳۹۵ - ۲۳:۳۶
تعداد بازدید: ۲۰۳۴
وقتی یک طراح معمار به آشپزی علاقمند می شود، چه اتفاقی می افتد؟ «دینارا کاسکو» همان اتفاقی است که می افتد.
به گزارش خبرداغ به نقل از برترین ها: وقتی یک طراح معمار به آشپزی علاقمند می شود، چه اتفاقی می افتد؟ «دینارا کاسکو» همان اتفاقی است که می افتد. این شیرینی پز اوکراینی استاد ترکیب پخت با اشکال هندسی و طرح های معماری است. او دسرهایش را به عنوان ساختمان درنظر می گیرد و منحصربفردترین ساختارهای خوراکی که تا به حال دیده اید را خلق می کند. او ایده های خلاقانه زیادی دارد که مایل است آن ها را آزمایش کند و نمی خواهد از دیگران تقلید کند. تنها سوالی که پیش می آید این است که چطور می توانید چنین چیز زیبایی را بخورید؟
 
وقتی یک معمار تصمیم به پخت دسر می گیرد! 
 
وقتی یک معمار تصمیم به پخت دسر می گیرد! 
 
وقتی یک معمار تصمیم به پخت دسر می گیرد! 
 
وقتی یک معمار تصمیم به پخت دسر می گیرد! 
 
وقتی یک معمار تصمیم به پخت دسر می گیرد! 
 
وقتی یک معمار تصمیم به پخت دسر می گیرد! 
 
وقتی یک معمار تصمیم به پخت دسر می گیرد! 
 
وقتی یک معمار تصمیم به پخت دسر می گیرد!
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: