کد خبر: ۶۸۰۷۷۳
تاریخ انتشار: ۱۴ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۹:۴۱
تعداد بازدید: ۵۴۱
دروازه‌بان سابق پرسپولیس گفت: «در اینجا همه با هم می‌بازیم و همه با هم می‌بریم و این موضوع جا افتاده است و در ایران کمتر دیده می‌شود.»
مکانی؛ مربی پرسپولیس مرا نمی خواست و تصمیم به ترک تیم گرفتم / در تیم جدیدم احترام متقابل بین هوادار و بازیکن وجود داردبه گزارش خبرداغ به نقل از جام نیـوز، سوشا مکانی درباره بازی در تیم نروژی و بازگشتش به تیم ملی صحبت کرده است. وی مدعی شد احترام متقابل در ایران رو به نابودی است.
 
مکانی که در حال حاضر در تیم دسته دومی میاندالن اتریش بازی می کند، اظهار داشت: «من شخصا ترسی از رقابت ندارم و حاضرم با بزرگترین دروازه‌بان‌ها رقابت کنم. به هر حال یا حقت را می‌گیری یا نمی‌گیری. من قبل از پیوستن به پرسپولیس هوادار این تیم بودم و حالا هم که از این تیم جدا شده‌ام هوادار سرسخت این تیم هستم و نتایج و بازی‌های تیم را دنبال می‌کنم. به خاطر پرسپولیس هوادار این تیم هستم و برایم فرقی نمی‌کند که چه کسی بازی می‌کند. مربی و بازیکن در این تیم در رفت و آمد هستند و تنها چیزی که می‌ماند اسم بزرگ پرسپولیس است که در آسیا تک است.»
 
وی در ادامه در پاسخ به این سوال که تیمی که در نروژ به آن پیوسته تیم ناشناخته ای است گفت: «در نروژ هم پرسپولیس را نمی شناسند. شما از فوتبال ایران به هیچ عنوان نمی‌توانید به رئال مادرید برسید هر کسی هم که ادعا می‌کند که می‌تواند این کار را انجام دهد، نمی‌شود و این موضوع قابل اجرا نیست. من به کشوری آمده‌ام که بازیکنان زیادی از این کشور به لیگ‌های معتبر رسیده‌اند.»
 
مکانی پس از آن گفت: «من پرسپولیس را ترک نکردم، قرارداد دو ساله‌ای با این تیم داشتم که به پایان رسیده بود. مربیگری چیز سلیقه‌ای است. سرمربی یک تیم می‌تواند از کاسیاس خوش‌اش بیاید یا بدش بیاید و اگر از نویر خوش‌ات بیاید دلیل بر بد بودن کاسیاس نیست. به نظر من مربیگری یک چیز سلیقه‌ای است و وقتی من دیدم می‌توانم شرایط بهتری را در جای دیگری داشته باشم تصمیم به ترک تیم گرفتم و این دلیل بر خوب بودن یا بد بودن تیم قبلی نمی‌شود. البته مسائل زیادی در این موضوع درگیر هستند که چرا می‌توان در یک تیم موفق شد و در یک تیم نمی‌توان؟»
 
دروازه بان سابق پرسپولیس که عملکردش در این تیم با انتقادات فراوانی همراه بود در ادامه گفت: «چیزی که در اینجا دیدم احترام متقابل هوادار با بازیکن است که در ایران ندیدم. در پایان بازی حتی اگر تیمی ببازد هواداران را در برد و باخت پشت خودت حس می‌کنی. اینجا هوادار همیشه کنارت است و فقط تو را به خاطر برد نمی‌خواهد. این چیزی است که در ایران کمرنگ‌تر شده، در اینجا همه با هم می‌بازیم و همه با هم می‌بریم و این موضوع جا افتاده است و در ایران کمتر دیده می‌شود.»
 
سوشا که در سال گذشته حاشیه های زیادی داشت درباره بازی در تیم ملی با بیان اینکه به تیم ملی برمی گردم، گفت: «در زمان کی‌روش اکثر اردوهای مهم را بودم و در مقدماتی جام‌جهانی فقط دو مسابقه را از دست دادم. حتی مسافر جام‌جهانی هم بودم و به خاطر محرومیتی که در بازی با نیجریه داشتم به این مسابقات نرفتم. سال گذشته به خاطر شرایط ویژه‌ای که برایم به وجود آمد و مقصر هم خودم بودم، در مسابقات جام‌جهانی روسیه هم از فدراسیون نامه داشتم و مدارکم در باشگاه موجود است و نمی دانم چرا برای این اردو دعوت نشدم. اینکه در حال حاضر فقط و فقط وظیفه‌ام را انجام می‌دهم و آن هم تمرین کردن و انجام بازی‌های خوب است. از خودم راضی هستم و با این روند به تیم‌ملی برمی‌گردم.»
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: