کد خبر: ۶۷۹۶۵۱
تاریخ انتشار: ۰۷ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۴
تعداد بازدید: ۳۰۵
مدیر فنی تیم فوتبال استقلال گفت: اگر به بازگشت استقلال مطمئن نبودم، هرگز به این تیم نمی‌آمدم، چون سابقه و آبرویم برای من بسیار مهم است.
فریبا: اگر از بازگشت استقلال مطمئن نبودم به این تیم نمی‌آمدمبه گزارش خبرداغ به نقل از جام نیوز  بهتاش فریبا در مورد شرایط فعلی استقلال در تعطیلات لیگ برتر گفت: همه چیز در استقلال عالی است و تمرینات به‌صورت منظم و مرتب انجام می‌شود. در استقلال بازیکنان خوبی حضور دارند و مطمئن باشید که این تیم به دوران خوب خودش باز خواهد گشت. اگر به بازگشت استقلال مطمئن نبودم هرگز به این تیم نمی‌آمدم، چون سابقه و آبرویم برای من بسیار مهم است.
 
وی در ادامه خاطر نشان کرد: استقلال در حال حاضر نیاز به تمرکز بالا دارد و تمام مجموعه باشگاه باید تلاش کنند تا نتایج چهار هفته ابتدایی را جبران کنیم. مطمئناً با یک برد وضعیت تیم تغییر خواهد کرد و امیدوارم در هفته پنجم اولین پیروزی را تجربه کنیم.
 
فریبا در قسمت دیگری از این گفت‌وگو راجع به وضعیت پادوانی برای حضور در استقلال و همچنین جذب حقدوست بازیکن نفت تهران گفت: حضور حقدوست در تیم ما قطعی شده است و امیدوارم این بازیکن بتواند به استقلال کمک کند. مسئولان باشگاه درصدد جذب پادوانی بوده و در حال پیگیری هستند تا انتقال او به استقلال نهایی شود.
 
مدیر فنی تیم فوتبال استقلال همچنین درباره بازی حساس ایران و قطر که روز پنجشنبه در ورزشگاه آزادی برگزار خواهد شد، گفت: بازی با قطر همیشه برای تیم ملی سخت بوده، ولی کی‌روش یک تیم جوان، منظم و سرپا را تشکیل داده است و با این تیم منظم می‌توانیم قطر را شکست بدهیم.
 
وی در خاتمه تصریح کرد: شما می‌بینید که بازیکنانی مثل سردار آزمون و عزت‌اللهی چه عملکردی در اروپا دارند. تیم ملی با چنین بازیکنانی، از قدرت دوندگی بسیار بالایی برخوردار است و امیدوارم گام اول را محکم بردارند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: