وی افزود: نشریه یالثارات صرفنظر از ماهیت موضوع در ۱۴ دیماه سال قبل در هیات نظارت بر مطبوعات به استناد بند ۸ و۱۱ قانون مطبوعات لغو پروانه شد و دبیر هیات نظارت هم مطلب را به موسسه انصارالله ابلاغ کرد. مسئول موسسه درخواستی را مبنی بر اینکه این استناد هیات نظارت صحیح نیست ارائه کرد.
قائم مقام قوه قضاییه ادامه داد: این درخواست از ناحیه دادگاه احراز شد. باید وجهی برای خسارت احتمالی ریخته میشد این کار هم صورت گرفت. دادگاه دستور توقف این کار را صادر کرد و نشریه حق انتشار داشت.
سخنگوی قوه قضاییه تصریح کرد: مطالبی دیگر شد که گفتند به ساحت هنرمندان اهانت شده است. به ماهیت موضوع کاری ندارم، اما اهانت، جرم، و قابل تعقیب است، اما آیا هیات نظارت برای مورد اخیر جلسهای داشته است؟ در اینجا دیدیم مطالبی در رسانهها مطرح شد که این تلقی را ایجاد کرد که گویا هیات نظارت جلسه داشته و تصمیمی گرفته که اصلا اینطور نبود.
اژهای خاطرنشان کرد: در همین رابطه دادگستری از آقای نوشآبادی دعوت کرد در مورد مطالبی که گفته توضیح بدهد، گویا او هم گفته اشتباه شده و برداشت اشتباهی کردم و سعی میکنم در مصاحبهای آن را اصلاح کنم. آیا هیات نظارت خودش می توند مستقلا پروانهای را لغو کند در دو مورد این کار امکانپذیر است. در تبصره ماده ۱۲ این موارد ذکر شده است.
سخنگوی گفت: اختلافی که هست این است که هیات نظارت میگوید وقتی من حکم را دادم، دادگاه حق ورود ندارد، اما اینطور نیست طبق قانون دادگاه هم میتواند وارد شود. دادگاه نسبت به اصل موضوع باید رای بدهد و وارد شود که باید ببینیم به کجا میرسد.