کد خبر: ۶۷۵۷۸۲
تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۷:۲۸
تعداد بازدید: ۵۰۶
مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی ضمن اشاره به حاکم شدن جوی پایدار در کشور طی دو روز آینده، از ادامه وزش باد و گرد وخاک در شمال استان سیستان و بلوچستان به ویژه در منطقه زابل خبر داد.
به گزارش خبرداغ به نقل از ایسنا: مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی ضمن اشاره به حاکم شدن جوی پایدار در کشور طی دو روز آینده، از ادامه وزش باد و گرد وخاک در شمال استان سیستان و بلوچستان به ویژه در منطقه زابل خبر داد.

احد وظیفه  ضمن پیش‌بینی جوی پایدار در دو سه روز آینده برای بیشتر مناطق کشور، اظهار کرد: در ساعات بعد از ظهر امروز، در دامنه‌های شمالی و جنوبی البرز مرکزی، دامنه‌های جنوبی زاگرس در استانهای فارس، بوشهر و کهگیلویه و بویر احمد، رگبار باران، گاهی رعد وبرق و وزش باد رخ خواهد داد. در ساعات بعد از ظهر روز جمعه نیز برای ارتفاعات مازندران و فارس، رشد ابر، بارش پراکنده و گاهی رعد وبرق پیش بینی می‌شود.

وی افزود: شمال استان سیستان و بلوچستان، به ویژه منطقه زابل در سه روز آینده  وزش باد و گرد وخاک پیش بینی می‌شود.

مدیرکل پیش بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی، در خصوص وضعیت آب و هوایی استان تهران طی 48 ساعت آینده نیز گفت: هوای استان تهران در روز جمعه و شنبه صاف و گاهی با وزش باد پیش بینی شده است. بیشینه و کمینه دما در روز جمعه به ترتیب 35 و 24 درجه سانتی گراد بالای صفر خواهد بود. همچنین گرمترین ساعت روز شنبه36 و سردترین ساعت آن 25 درجه سانتی گراد پیش بینی می‌شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: