به گزارش خبرداغ به نقل از ایلنا، آیتالله موسوی تبریزی با اشاره به عملکرد دولت در زمینه فیشهای حقوقی عنوان کرد: عملکرد دولت در این زمینه بسیار قابل قبول بود؛ البته توقع ما هم از این دولت همین است ما در مجمع مدرسین هم در این مورد بحثهایی داشتیم و خواستار پیگیری جدی این موضوع و برخورد قاطع با متخلفان از سوی دولت بودیم.
او ادامه داد: در این زمینه لازم است در قوانین و مقررات مربوطه هم بررسیها و بازنگریهایی شود تا جای هیچگونه سوءاستفادهای باقی نماند لذا ما باید قبل از هر چیز راههای فساد و اختلاس را ببندیم.
عضو مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم با تاکید بر اینکه راههای نفوذ در زمینه فساد باید شناسایی و مسدود شود، گفت: بستن راههای فساد با شعار اقتصادی مقاومتی میسر نمیشود بلکه راه آن اصلاح قانون و مدیریتها و بازنگری در نظارتهاست.
او با بیان اینکه اظهارات رئیسجمهور و معاون اول دولت و دستورهای صادر شده میتواند در این زمینه بسیار موثر باشد، عنوان کرد: تاکنون هم در پی دستورهای رئیسجمهور اقدامات خوب و قابل قبولی انجام شده است اما این مفاسد شناسایی شده تنها جزئی از مفاسدی است که در جامعه ما نفوذ کرده است.
آیتالله موسوی تبریزی با اشاره به اینکه در مبارزه با فساد شعار دادن فایده ندارد، خاطرنشان کرد: رهبری هر سال عنوانی را در شروع سال تعیین میکنند، اما تاکنون کسی بررسی نکرده که آیا در پایان هر سال این نامگذاری عملیاتی هم شده است یا خیر.
او خطاب به دولتمردان تاکید کرد: باید برخورد جدی با سوءاستفاده کنندگان صورت گیرد و اگر در این زمینه مقاومتی از سوی متخلفان صورت میگیرد، دولت باید برای مردم بازگو کند و اقدامات خود را شفافسازی کند.
نمایندهٔ پیشین مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مبارزه با فساد نباید به یک هفته یا ایامی خاص محدود شود، عنوان داشت: دولت میتواند هر ماه در نهایتِ شفافیت به مردم گزارش بدهد که با کدام مفاسد برخورد کرده و جلوی کدام سوءاستفاده را گرفته است.
موسوی تبریزی با بیان اینکه فساد اقتصادی و به ویژه قاچاق در کشور غوغا میکند، گفت: در این میان کسانی که احساس میکنند مبارزه با مفاسد و حقوقهای نامتعارف به ضرر آنها است تلاش میکنند با سیاسی کردن این موضوع مسیر مبارزه دولت را منحرف کنند تا این حرکت به نتیجه نرسد اما دولت باید با شجاعت اسامی مفسدان را به مردم اعلام کند و اموال بیتالمال را بازگرداند قطعا این اقدام باعث عزت هر چه بیشتر دولت خواهد شد. مردم باید احساس کنند در زمینه مبارزه با فساد سیاسیکاری و ملاحظهای صورت نمیگیرد.
عضو مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم در مورد تاثیر شبکههای اجتماعی در آگاهی رسانی به مردم و نظارت بر امورد در مسائل این چنینی خاطرنشان کرد: نقش این شبکه بسیار با اهمیت است چراکه گاهی در رسانههای رسمی نمیتوان به برخی موضوعات پرداخت، اما این شبکهها چنین امکانی را فراهم میکنند. گاهی در صداوسیما و برخی از رسانهها از برخی موضوعات سوءاستفاده میشود که البته این احتمال در فضای مجازی هم وجود دارد، اما کسی که دامنش پاک باشد ابایی از قضاوتهای مردم ندارد.