معاون پارلمانی رئیس جمهوری گفت: با خانم مینو خالقی ملاقات داشتم و به وی مشورتهای حقوقی دادم.
حجتالاسلام مجید انصاری معاون پارلمانی رئیس جمهوری امروز (شنبه) 19 تیرماه در نشست خبری خود درباره اتاق فکر تخریب دولت در پاسخ به آنا اظهار کرد: گاهی از علت به معلول و گاهی از معلول به علت پی به حقیقت میبریم. متأسفانه کانون برنامهریزی و سازمان یافتهای علیه دولت تدبیر و امید تشکیل شده است که به قول شما اتاق فکری علیه دولت هر هفته برای تخریب اقدامات و دستاوردهای آقای روحانی ایجاد شده است.
وی در ادامه افزود: اقدامات اتاق فکر تخریب دولت دارای اعضای مشخصی است چراکه ادبیات، لحن و رویکردهای واحدی از سوی برخی افراد و رسانهها مشاهده میکنیم. حتی تیتر و متن این رسانهها و روزنامه با یکدیگر تفاوتی ندارد.
انصاری با تأکید بر اینکه رفتارهای مشترک و یکپارچه رسانههای مخالف روحانی نسبت به تخریب دولت تصادفی و اتفاقی نیست، تصریح کرد: اقدامات اتاق فکر تخریب دولت غیرقانونی و غیراخلاقی است. برخی از الان حول شدند و به اقدامات زودهنگام انتخاباتی روی آوردهاند در حالی که سال دیگر انتخابات ریاست جمهوری را در پیش رو داریم.
معاون پارلمانی رئیس جمهوری ادامه داد: اعضای اتاق فکر علیه دولت با دروغ پردازی و تخریب و ناامید کردن مردم در حال بالا رفتن از نردبان گناه هستند.
او عنوان کرد: مخالفان با اقداماتشان میخواهند دولت و آقای روحانی را عصبانی کنند تا به مباحث مبارزه با مفساد اقتصادی و مسائلی از این دست ورود پیدا نکند. در حالی که دولت عصبانی نخواهد شد و وارد حاشیه نمیشود. بنابراین دولت تدبیر و امید عزم خودش را برای مبارزه با فسادهای مالی و... جزم کرده است و با کسی هم تعارف ندارد.
اگر دستاوردهای آقای روحانی و دولت وی برای مردم اعلام شود، قطعا باعث امید در کشور و مردم خواهد شد. متاسفانه به دلیل ضعف تیم رسانهای آقای روحانی برخی تصور میکنند که دولت تدبیر و امید در طول این 3 سال هیچ دستاوردی نداشته است
انصاری در پاسخ به سوالی درباره شایعه مدیریت اتاق فکر تخریب دولت از سوی حیدر مصلحی، وزیر اطلاعات دولت دوم محمود احمدینژاد، گفت: من از این موضوع بیاطلاعم چرا که از اعضای کانون تخریب دولت بیخبرم.
معاون پارلمانی رئیس جمهوری درباره ملاقاتهای خصوصی خود با مینو خالقی و اینکه گفته میشود قرار است خالقی در دولت تدبیر و امید سمتی دریافت کند گفت: خانم خالقی در زمانی که موضوع اعتبارنامه وی مطرح بود نزد من آمدند و مشورتهای حقوقی از من خواستند و بنده نیز ایشان را راهنمایی کردم.
وی در این باره اضافه کرد: من نظر حقوقی خودم را به وزیر کشور مبنی بر امضای اعتبارنامه مینو خالقی اعلام کردم.
انصاری به دلایل عدم امضای اعتبارنامه مینو خالقی توسط رحمانی فضلی اشاره کرد و افزود: هیأت اجرایی و شورای نظارت اعتبارنامه خانم خالقی را امضاء نکردند و به همین دلیل وزیرکشور هم زیربار امضاء نرفت. اما همانطور که گفتم باید اعتبار نامه وی امضاء میشد و من نظر حقوقی خودم را به آقای وزیرکشور اعلام کردم.
معاون پارلمانی رئیس جمهوری تأکید کرد: در قانون ضعف های وجود دارد که باید اصلاح شوند تا حق و حقوقی ضایع نگردد.
وی گفت: خانم خالقی فرد تحصیلکرده و با شخصیتی است اما اینکه قرار باشد در دولت مقامی به وی اعطاء شود بیاطلاعم. برای ایشان در هرجایی که هستند و قرار خواهند گرفت آرزوی موفقیت میکنم.
نباید دولت را با گروههای سیاسی مثل اصلاحطلبان در مقابل هم قرار دهیم
انصاری، همچنین به ملاقاتهای هیات دولت در ماه رمضان اشاره کرد و در اینباره افزود: در ماه مبارک رمضان مباحث بسیار خوبی میان دولت و جمعی از نخبگان مانند فعالان سیاسی، دانشگاهیان، روحانیون، برجامیان صورت گرفت و در این ملاقاتها گزارشهایی میان آقای رئیسجمهوری با میهمانان انجام میگرفت یعنی هم انتقادات و نیز پیشنهاداتی میان دولت تدبیر و امید با میهمانان افطار رئیسجمهوری رد و بدل میشد.
وی در اینباره اضافه کرد: در این ملاقاتها به مباحث اقتصاد مقاومتی، سیاست خارجی و فیشهای حقوقهای نامتعارف تاکیداتی صورت میگرفت که به حمدلله آقای روحانی هیچ خط قرمزی را برای کابینه خود و مدیران دولتی مرزبندی نکرد و دستور اکید داد تا با مدیران متخلف برخوردهای جدی صورت گیرد.
انصاری در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران درباره رابطه حامیان دولت و اصلاحطلبان در مجلس و اینکه چرا اعتدالگرایان از علی لاریجانی برای ریاست مجلس حمایت کردند، پاسخ داد: بحث انتخابات مجلس و رئیس آن درون پارلمانی است و ما از همان روز اول اعلام کردیم که دولت هیچ دخالتی در امور داخلی و انتخابات مجلس نمیکند. ضمن اینکه رابطه دولت با مجلس شورای اسلامی سازنده و براساس تعامل شکل گرفته است. یعنی دولت موظف است با قوه مقننه رابطه صمیمی و مبتنیبر قانون و همچنین حفظ استقلال قوا انجام دهد. ما به عنوان دولت هیچ موضعگیری درباره انتخابات و مباحث درون مجلس نداشته و نداریم.
وی با اشاره به اینکه نباید حامیان دولت را با گروههای سیاسی مانند اصلاحطلبان در مقابل یکدیگر قرار دهیم، اظهار کرد: اینکه بخواهیم اصلاحطلبان یا یک گروه سیاسی دیگری را در برابر حامیان دولت قرار دهیم، کار درست و صحیحی نیست. به عبارتی تمام کسانی که در لیست امید، لیست اعتدال و توسعه یا کاندیداهای اصولگرا و مستقل در مجلس راه یافتند رابطه خوبی با دولت خواهند داشت و اساسا من تفکیکبندی و تقسیمبندی میان حامیان دولت و گروههای سیاسی را نمیپسندم.
او در ادامه به رقابت میان محمدرضا عارف و علی لاریجانی بر سر ریاست مجلس دهم اشاره کرد و گفت: آقای عارف شخصیت برجسته ملی دارد و فرد باتجربهای در عرصه سیاست به شمار میرود. آقای لاریجانی هم همینطور است و ما به نظر منتخبان مردم در مجلس شورای اسلامی احترام میگذاریم و تکتک نمایندگان را صاحب رای و نظر برعرصه تصمیمگیری و قانونگذاری میدانیم. ضمن اینکه انتخاب هیاترئیسه، فراکسیونها و کمیسیونها طبق روال عادی و طبیعی صورت پذیرفت، چرا که دولت هیچ دخالتی در امور داخلی مجلس و همچنین انتخاب ریاست مجلس دهم نداشته و ندارد.
معاون پارلمانی رئیسجمهوری در پاسخ به اینکه آیا لازم است دولت تدبیر و امید در سال آخر خود با نمایندگان مجلس دهم لابی داشته باشد، عنوان کرد: مجلس دهم روزهای اولیه خودش را سپری میکند و نمایندگان جدید به این مجلس راه یافتند. نگاه ما به مجلس، نگاه تعاملی است و این نگاه را در اولویت کاری خودمان قرار دادهایم.
خیلی جالب است تا دیروز هر رسانه خارجی و بیگانهای که ضد کشور، ملت و دولت حرف میزد میگفتند اینها وابسته به رژیمصهیونیستی و آمریکای شکستخورده هستند، اما اگر یک اسرائیلی چند خطی از برجام انتقاد کند، عدهای در داخل همراه رسانه و عوامل بیگانه میشوند و حرفهای او را در داخل تکرار میکنند و از همه مهمتر آن سخنان را مستندی علیه حرفهای آقایان ظریف و روحانی به کار میبرند
انصاری در ادامه به فیشهای حقوقی نامتعارف برای تخریب دولت اشاره کرد و در اینباره گفت: ما به افشای فیشهای حقوقی نجومی نگاه منتقدانهای نداریم که بگوییم چرا رسانهها این فیشها را افشا کردند و مهمتر اینکه ما از رسانههای افشاکننده تشکر و قدردانی میکنیم. حتی آقای روحانی بارها گفتند که افشای حقوقهای نجومی خبر مبارک و خوبی برای همگان بوده است. چرا که زمینه اصلاح ناهنجاری اداری و یک بیعدالتی را برای سروسامان دادن به آن برای دولت تدبیر و امید فراهم کرد. از طرفی آقای روحانی در هیات دولت بارها به صراحت بیان کرد که به دنبال انگیزهیابی درباره افشای حقوقهای نجومی نباشیم، بلکه باید به دنبال حل مشکل و احقاق عدالت اداری و حقوقی بگردیم.
انصاری در اینباره تاکید کرد: متاسفانه عدهای افشای فیشهای حقوقی نامتعارف را برای تخریب دولت تدبیر و امید علم کردند تا پروندههای فساد عظیم و دهها هزار میلیارد اختلاس و فسادی که در نهادهای مختلف مانند تامین اجتماعی صورت گرفته بود، فراموش شوند. در حالیکه دولت و مردم نمیتوانند فسادهای گذشته را فراموش کنند. کما اینکه پروندههای بزرگ فساد مالی هماکنون در قوهقضائیه تحت بررسی قرار گرفته است و اینطور نیست که قوههای قضائیه و مجریه، فسادها و اختلاسهای چندده هزار میلیاردی را فراموش کنند.
او با بیان اینکه رئیسجمهوری بارها تاکید کرده است که اگر کوتاهی از طرف دولت صورت گرفته باشد، از عذرخواهی لکنتزبان نمیگیریم، افزود: آقای روحانی در تمام جلسات و سخنرانیهای خودشان گفتند که اگر ایرادی از سوی ما صورت گرفته باشد قطعا از مردم عذرخواهی میکنیم و عوامل ضعف را شناسایی و مورد اصلاح قرار خواهیم داد.
انصاری ادامه داد: خوشبختانه ملت عزیز ایران فرق حقوقهای نامتعارف با متعارف را درک میکنند و قبول دارند که باید میان یک کارمند ساده با یک پزشک تفاوت حقوقی وجود داشته باشد، اما برخی افراد دور خودشان نشستند و تصمیم گرفتند که از این ماه به بعد حقوقهایشان براساس فرمولهای محاسبه شده خود واریز و پرداخت شود که این موضوع اصل بیعدالتی است و قطعا دولت با این مساله به طور جد برخورد خواهد کرد.
معاون پارلمانی رئیسجمهوری همچنین تصریح کرد: باید حقوقهای مدیران دولتی به تصویب شورای پولی و حقوقی میرسید که اینطور نشده بود و باید در اینجا بگویم که دیوان محاسبه و سازمان بازرسی و همچنین کمیسیون اصل 90 در این زمینه بیدقتی و بیتوجهیهایی داشتهاند که چنین حقوقهای 10 میلیون تومانی و بیشتر افشا شده است چرا که اگر بر میزان حقوقهای دریافتی مدیران دقت لازم میشد، آنها چنین حقوقهای غیرمتعارفی دریافت نمیکردند.
انصاری با بیان اینکه دولت تدبیر و امید به طور جد و قاطعانه با متخلفان برخورد میکند، افزود: مردم ایران مطمئن باشند پولها و پرداختیهای ناحق و غیرمتعارف مسترد به بیتالمال میشود و قطعا با دریافتکنندگان چنین حقوقهایی برخوردهای قانونی صورت خواهد گرفت و انشاءالله تا یک ماه آینده لایحهای به مجلس ارسال میشود تا نظامات مالی و بانکی که ریشه در تورم، بیعدالتی در پرداختیها و همچنین بودجه دارند، اصلاح شوند.
وی ادامه داد: دولت مسئولیت اصلاحات نظامات بانکی و مالی و همچنین استرداد پولهای غیرمتعارف را برعهده گرفته است و هرجایی که تخلف قانونی از سوی مدیران دولتی شده باشد، بدون هیچ تعارفی برخورد خواهیم کرد.
انصاری گفت: از رسانههایی که مسئولانه موضوع فیشهای حقوقی غیرمتعارف را افشا کردند تشکر میکنم نه از رسانههای فرصتطلب و افرادی که این موضوع را برای تخریب دولت علم کردند. من از مردم ایران میخواهم که در این موضوع مانند گذشته هوشیارانه رفتار کنند و فریب تخریبکنندگان را نخورند، چرا که رئیس دولت اصلاحات هر 9 روز یکبار با بحران روبهرو میشد، اما امروزه تخریبکنندگان آقای روحانی را هر روز با یک بحران روبهرو میکنند. ضمن اینکه مردم ایران باید بدانند که آقای روحانی با هیچ کسی عقد اخوت نبسته و با هیچ فردی هم تعارف ندارد و مانند رئیس دولتهای نهم و دهم نیست که بگوید خط قرمزش کابینه و مدیرانش است، اصلا آقای روحانی هیچ فردی را خطقرمز خود نمیداند که با آنها برخورد نکند.
معاون پارلمانی رئیسجمهوری درباره یکی از سوالات خبرنگاران مبنیبر ضعف تیم رسانهای دولت تدبیر و امید تصریح کرد: از نظر من تیم رسانهای آقای روحانی دارای ضعفهایی هست و من با دلسوزان و منتقدان آقای روحانی در این زمینه موافقم و باید درباره تیم رسانهای دولت روحانی اصلاحاتی صورت بگیرد. متاسفانه برخی در داخل کادر رسانهای دولت میگویند دستاوردها و اقدامات مهم آقای روحانی را اطلاعرسانی نمیکنیم، چرا که ممکن است ریا شود. در حالیکه این موضوع هیچ ربطی به ریا و تزویر ندارد.
وی افزود: دستگاههای دولتی خدمات بزرگی داشتند که اطلاع درستی درباره آن انجام نشده است. اطلاع رسانی خوب تبلیغات دشمن را خنثی کرده و موجب ایجاد امید میشود. البته که برخی دوستان نامهربان داخلی با تمام قوا سعی در مایوس کردن مردم دارند اینها دنبال پشیمان کردن مردم از رای به روحانی هستند و واضحترین دستاوردهای برجام را منکر شده و برجام را سند ذلت معرفی میکنند. گاهی این رسانهها صحبت مقامات آمریکایی را مستند قرار داده و از آن برای تکذیب اظهارات رئیس جمهور بهره میبرند.
وی ادامه داد: اقدامات مهم دولت جزو ضروریات تیم رسانهای به شمار میرود. چرا که اگر دستاوردهای آقای روحانی و دولت وی برای مردم اعلام شود، قطعا باعث امید در کشور و مردم خواهد شد. متاسفانه به دلیل ضعف تیم رسانهای آقای روحانی برخی تصور میکنند که دولت تدبیر و امید در طول این 3 سال هیچ دستاوردی نداشته است.
انصاری با تاکید بر اینکه برخی از رسانههای داخلی به همراه رسانههای خارجی علیه دولت رفتار میکنند، گفت: خیلی جالب است تا دیروز هر رسانه خارجی و بیگانهای که ضد کشور، ملت و دولت حرف میزد میگفتند اینها وابسته به رژیمصهیونیستی و آمریکای شکستخورده هستند، اما اگر یک اسرائیلی چند خطی از برجام انتقاد کند، عدهای در داخل همراه رسانه و عوامل بیگانه میشوند و حرفهای او را در داخل تکرار میکنند و از همه مهمتر آن سخنان را مستندی علیه حرفهای آقایان ظریف و روحانی به کار میبرند.
او در پایان تصریح کرد: دهها رسانه از پول بیتالمال در کشور تاسیس شده است و ضددولت کار میکنند و من از رسانههای حامی دولت که بدون هیچ چشمداشتی از آقای روحانی و اقدامات وی حمایت میکنند، تشکر و قدردانی میکنم.