کد خبر: ۶۷۱۲۱۲
تاریخ انتشار: ۱۹ تير ۱۳۹۵ - ۱۶:۱۵
تعداد بازدید: ۷۹۴
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک از مرگ یک رزیدنت ارتوپدی اناق عمل بیمارستان ولیعصر (عج) اراک که در حین کار به دلیل تزریق مواد مخدر سنگ کوب کرده است، خبر داد.
به گزارش خبرداغ به نقل از شفاآنلاین ،حسن طاهراحمدی امروزبا اعلام این خبر افزود: این فرد به نام (س. م )اهل زاهدان و دستیار سال اول رشته ارتوپدی بود که اعتیاد تزریقی داشته است.

وی توضیح داد: نامبرده روز جمعه در حین عمل به دستشویی اتاق عمل بیمارستان ولیعصر (عج) مراجعه و اقدام به تزریق موادمخدر کرده است که به دلیل مصرف بالا جان خود را از دست داد.
بیمارستان ولیعصر (عج) اراک به عنوان مرکز درمانی مادر تخصصی استان مرکزی و کانون درمانی تروما در استان مرکزی است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: