کد خبر: ۶۶۷۳۸۳
تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۸:۲۴
تعداد بازدید: ۵۷۹
کاپیتان سابق راه آهن گفت: برای انتخاب تیم جدیدم به پول فکر نمی کنم.
به گزارش خبرداغ به نقل از کاپ: بهادر عبدی درباره اینکه مقصدش چه تیمی خواهد بود اظهار داشت: طی روزهای گذشته پیشنهاداتی از تیم های مختلف دریافت کردم اما هنوز دقیقا نمی دانم که در کدام تیم بازی خواهم کرد. همه می دانند که بهادر عبدی به دنبال پول نیست. در این سال هایی که در راه آهن حضور داشتم ، نشان دادم که برایم مسایل دیگری به جز پول اهمیت دارد. هیچ وقت دنبال مبالغ میلیاردی و پول های هنگفت نبوده ام. در تمام این سال ها به خاطر راه آهن پیشنهادات خوبی را رد کرده ام و حالا هم برایم بحث فوتبالی ام مهم است.

بازیکن سابق راه آهن درباره خبر مذاکراتش با باشگاه پیکان خاطرنشان کرد: در تمام این سال ها با مربیان بزرگی افتخار همکاری داشته ام و دوست دارم زیر نظر مجید جلالی کار کنم و افتخار بازی برای تیم ایشان نصیبم شود اما فعلا نمی توانم به طور قطعی بگویم با چه تیمی قرارداد خواهم بست.

وی درباره مطالبات خود از باشگاه راه آهن گفت: بنده از بعد از بازی با پرسپولیس که از آنها خداحافظی کردم دیگر خبری از این تیم ندارم. 70 درصد قرارداد فصل قبل خود را نگرفته ام اما به کیانیان مالک این باشگاه که فردی متدین است اعتماد  کامل دارم و می دانم به حق  وحقوقم خواهم رسید.

عبدی در پایان در پاسخ به این سوال که آیا فکر می کند با 33 سال سن همچنان توانایی بازی در سطح اول فوتبال کشور را دارد بیان داشت: بدون تردید می توانم در فرم مطلوب خود بمانم. برای من افرادی چون مهدی رجب زاده ، صادقی، عنایتی و ... الگو هستند. آنها اگر تا اینجا در اوج مانده اند به خاطر زندگی سالم شان است. من هم سعی می کنم خودم را در این شرایط قرار دهم هرچند چند سال از آنها  کوچکتر هستم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: