کد خبر: ۶۶۶۹۲۹
تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۳۹۵ - ۲۱:۳۸
تعداد بازدید: ۵۹۱
محمد نوری کاپیتان سابق پرسپولیس به تراکتورسازی پیوست تا آخرین سال های فوتبال حرفه ای اش را در تبریز سپری کند.
به گزارش خبرداغ به نقل از جام نیوز،محمد نوری کاپیتان سابق پرسپولیس به تراکتورسازی پیوست تا آخرین سال های فوتبال حرفه ای اش را در تبریز سپری کند. به گزارش سرویس فوتبال اسپورت تی وی، نوری در خرداد 89 از صبای قم به پرسپولیس پیوست و در سال هایی که پرسپولیس بدترین دوران فوتبالش را سپری می کرد، ستاره این تیم بود.

 

هافبک شماره 14 پرسپولیس طی پنج فصل ۱۷۹ بازی انجام داد، ۴۲ گل زد و ۴۰ پاس گل داد تا بهترین گلزن و گل ساز سرخپوشان پایتخت طی یک دهه اخیر باشد. نوری هفتمین گلزن برتر تاریخ باشگاه پرسپولیس است که فصل گذشته را در تیم ضعیف مسیمر قطر سپری کرد و در بازگشت به ایران راهی به پرسپولیس نیافت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: