این مطالعه یک مرور سیستماتیک روی 12 مطالعه قبلی درباره غلات سبوس دار است که در مجموع روی 786 هزار و 76 نفر انجام شده است.
این
بررسی نشان داد که مصرف 70 گرم غلات سبوس دار در روز خطر مرگ ناشی از هر
علتی را تا 22 درصد کاهش می دهد و به طور خاص مرگ ناشی از ابتلا به سرطان
را تا 20 درصد و مرگ ناشی از ابتلا به بیماری قلبی و عروقی را نیز تا 20
درصد کاهش می دهد.
دکتر کی سان، استادیار بهداشت عمومی در دانشگاه
هاروارد گفت: بر اساس مدرک محکم ناشی از این متاآنالیز تصور می کنم که دست
اندرکاران مراقبت های بهداشتی باید مصرف غلات سبوس دار را به عموم مردم و
نیز بیماران مبتلا به برخی بیماری ها، برای کمک به ارتقای سلامت و احتمالا
کاهش مرگ و میرها، توصیه کنند.
خوراکی های سرشار از غلات سبوس دار شامل سبوس و جو دوسر هستند و مواد مغذی فراوانی همچون پروتئین، فیبر، آهن و اسید فولیک دارند.