وی با اشاره به ۱۰ پرونده اقتصادی مفتوح در دادستانی تهران گفت: تنها در پروندههایی از جمله پرونده رستمیصفا، پتروشیمی، بیمه توسعه، دیداس، بانک ملی، متقی، افراشتهپور، ریختهگران و بابک زنجانی ۶۳۵۰ میلیارد تومان اموال منتقل شده است.
دادستان تهران با بیان اینکه اجرای پرونده امیرمنصور آریا هنوز گریبانگیر دادستانی است، گفت: ۱۰ شرکت در این پرونده توقیف و ۱۶ هزار کارگر ساماندهی شدند و ۲۰۰ باب ساختمان توقیف و بعد به فروش رسید.
وی در ادامه سخنان خود به وضعیت نیروی انسانی دادسراها اشاره کرد و افزود: ۶۶۴ قاضی در اختیار داریم که میانگین سابقه آنها در ردههای کمتر از سه سال ۲۰۰ نفر، سه تا پنج سال ۲۴ نفر، ۵ تا ۱۰ سال ۷۰ نفر، ۱۰ تا ۱۵ سال ۳۰۹ نفر و ۱۵ سال به بالا ۵۶ نفر است که بیشترین مشکل ما در رده ۱۰ تا ۱۵ سال است و پرمتقاضیترین مطالبه این قضات نیز رفتن به خارج از دادسراهاست.
دادستان تهران با اشاره به آمار پروندههای ورودی در دو سال اخیر به دادسراهای شهر تهران، گفت: در سال ۹۳، ۵۴۷ هزار پرونده ورودی و در سال ۹۴، ۵۳۵ هزار فقره داشتهایم. علاوه بر این در اجرای احکام در سال ۹۳، ۱۱۸ هزار پرونده و در سال ۹۴، ۱۱۷ هزار پرونده داشتیم.
جعفری دولتآبادی ادامه داد: در سال ۹۳، ۱۰۲ هزار فقره کیفرخواست و در سال ۹۴، ۹۲ هزار فقره کیفرخواست صادر شده است.
وی به پنج اتهام اول پروندههای دادستانی اشاره و تصریح کرد: در سال گذشته سرقت، ضرب و جرح، چک، کلاهبرداری و توهین به اشخاص، پنج اتهام اول به شمار میآیند.
دادستان تهران همچنین در خصوص پنج اتهام اول در رده اجرای احکام نیز گفت: سرقت، ایراد صدمات بدنی، تصادفات، چک، ضرب و جرح و مواد مخدر نیز بیشترین اتهامات در پروندههای اجرای احکام بوده است.
جعفری دولتآبادی در خصوص محکومان حاضر در دادسراها نیز گفت: رقم این افراد ۱۷ هزار و ۶۰۰ نفر و متهمان حاضر به خواب ۷۲۰۰ نفر هستند.