به گزارش
خبرداغ به نقل از شفا آنلاین،ندا ادیبی اظهار داشت: استفاده از دمپایی مشترک زگیل را منتقل کرده چرا که بسیاری از مواقع ممکن است دمپایی خیس باشد و این مسئله جابجایی ویروس زگیل را از فردی به فرد دیگر امکانپذیر میکند.
وی افزود: قارچ پا بیشتر در اثر تماس مستقیم با فرد آلوده ایجاد شده و از سطوحی همچون دمپایی کمتر منتقل میشود همچنین قارچ لابلای انگشتان پا در افرادی که فعالیتهای ورزشی انجام میدهند بیشتر است و برای پیشگیری از این مسئله باید به طور مرتب نسبت به شست و شوی پا اقدام کرد.
متخصص پوست ادامه داد: شست و شوی مرتب جوراب، پا برهنه راه نرفتن در محیطهای آلوده و شست و شوی کامل لابلای انگشتان از جمله راهکارهای پیشگیری از قارچ پا است که این مسئله در افراد مبتلا به دیابت اهمیت بیشتری داشته چرا که در صورت بروز آن فرد را با چالشهای زیادی همراه میسازد.
ادیبی با اشاره به اینکه خشککردن پا پس از شست و شو میتواند احتمال ابتلا به قارچ را برای کسانی که در محیطهای آلوده قرار گرفتهاند کمتر میکند، گفت: قارچ لای انگشتان پا بیشتر در میان افرادی که دچار نقص ایمنی بوده یا فعالیت زیاد بدنی دارند بروز میکند.
وی اضافه کرد: دانشآموزان بیشتر در معرض ابتلا به عفونتهای ویروسی همچون تبخال و زگیل بوده چرا که با دست زدن به نیمکت دانشآموز مبتلا به زگیل، احتمال بروز آن در فرد دیگر وجود دارد. همچنین شپش سر در میان دانشآموزان شایعتر است لذا توصیه میکنم این قشر از جامعه از تماس مستقیم سر و موها با یکدیگر جلوگیری کنند.