قرارداد سه ساله نوراللهی طوری تنظیم شده که دستمزد این بازیکن فصل به فصل افزایش پیدا می کند. بدین صورت که قرارداد او در لیگ پانزدهم 230میلیون تومان بود اما براساس یک بند، اگر او بیش از 50درصد بازی ها را بازی می کرد رقم قرارداد دو برابر می شد. به همین دلیل او در این فصل 460 میلیون تومان از پرسپولیسی ها دریافت کرد.
حالا برای فصل جدید قرارداد پایه نوراللهی 460 میلیون تومان است و اگر او در پیش از 50 درصد بازی ها حضور پیدا کند این رقم دو برابر خواهد شد و به 920 میلیون تومان می رسد. البته باشگاه پرسپولیس در نظر دارد طی مذاکره با نوراللهی این مبلغ را به 800 میلیون تومان کاهش دهد.
با این تفاسیر به نظر مشکل خاصی برای ادامه همکاری طرفین وجود ندارد و شماره 8 سرخپوشان تهرانی فصل بعد هم در میانه میدان این تیم به بازی گرفته خواهد شد.