سوئیفت اذعان کرد که بعد از اینکه ۸۱ میلیون دلار از حساب بانک مرکزی بنگلادش به سرقت رفت ۱۱ هزار موسسه مالی مجبور به بهروزرسانی نرمافزارشان شدهاند.
به گزارش تسنیم، گروه «سوئیفت» اذعان کرد که هکرها این سیستم انتقال بانکی بینالمللی را مورد حمله قرار داده و هک کردهاند.
بر اساس گزارش گاردین، این سیستم تبادل پول جهانی میگوید ۱۱ هزار موسسه مالی این گروه، مجبور شدند سیستم نرمافزاری خودشان را به روزرسانی کنند.
این اتفاق بعد از آن رخداد که ۸۱ میلیون دلار آمریکا از بانک مرکزی بنگلادش به سرقت رفت.
«سوئیفت»، شبکه مالی جهانی بین بانکی است که بانکها روزانه برای انتقال میلیاردها دلار از آن استفاده میکنند.
این گروه بینالمللی ضمن هشدار به مشتریانش در رابطه با حملات سایبری اخیر که در آن مهاجمان با ارسال برخی پیامهای جعلی روی سیستم کاربران اقدام به هک کردن سیستم آنها میکردند، اذعان کرد که از این حملات آگاه بوده است.
همچنین در روز دوشنبه، «سوئیفت» برای خنثی کردن حملات احتمالی هکرها، نرمافزار دسترسی بانکها به یکدیگر را بهروزرسانی کرد.
«جاستین هاروی»، افسر امنیت سایبری، در این رابطه گفت: "هکرهایی که در پی پول هستند ممکن است با تقلید از این حمله بار دیگر به موسسات بانکی حمله کنند بنابراین باید تدابیر لازم در اینباره اتخاذ شود".
نرم افزار سرور سوئیفت توسط هکرها دستکاری شده بود
یک موسسه تحقیقاتی با اشاره به هک سوئیفت اعلام کرد هکرها نرم افزار سرور سوئیفت را که بانک ها از آن به عنوان رابط پلتفرم پیام رسانی سوئیفت استفاده می کنند، دستکاری کرده اند تا اقدامات متقلبانه خود را پوشش دهند.
به گزارش رویترز، شبکه بین المللی مبادلات مالی سوئیفت که بانک ها هر روز از آن برای مبادله میلیاردها دلار پول استفاد می کنند روز دوشنبه به مشتریاش هشدار داد که از «تعدادی اتفاقات سایبری اخیر» اطلاع حاصل کرده که بر اساس آن حمله کنندگان از طریق این سیستم پیام های جعلی ارسال کرده اند.
افشای این موضوع در حالی اتفاق می افتد که مسئولان اجرای قانون در بنگلادش و کشورهای دیگر تحقیقاتی را درباره سرقت سایبری ۸۱ میلیون دلاری از حساب بانک مرکزی بنگلادش در بانک فدرال رزرو نیویورک در ماه فوریه انجام داده اند. سوئیفت تایید کرده که این اقدام شامل تغییر نرم افزار سوئیفت در کامپیوترهای بانک بنگلادش برای پنهان سازی شواهد و مدارک مربوط به نقل و انتقالات متقلبانه بوده است.
این اولین بار است که سوئیفت اذعان می کند حمله به بانک بنگلادشی یک اتفاق مجزا نبوده، بلکه یکی از چندین اقدام مجرمانه اخیری است که هدف آن سوء استفاده از این سیستم ارسال پیام جهانی بوده است. هم اکنون حدود ۱۱ هزار موسسه مالی در سطح جهان از این شبکه استفاده می کنند.
در بیانیه صادر شده از سوی سوئیفت به نام هیچ کدام از قربانیان اشاره نشده و ارزش زیان وارده از حملات فاش نشده قبلی نیز اعلام نشده است.
روز دوشنبه سوئیفت همچنین یک بروز رسانی امنیتی در نرم افزار مورد استفاده بانک ها برای دسترسی به این شبکه انجام داد تا فعالیت های بد افزاری را که احتمالا از سوی هکرها مورد استفاده قرار گرفته را خنثی کند.
موسسه تحقیقاتی بی ای ای سیستمز، گفته شواهد و قرائن نشان می دهد که هکرها نرم افزار سرور سوئیفت را که بانک ها از آن به عنوان رابط پلتفرم پیام رسانی سوئیفت استفاده می کنند، دستکاری کرده اند تا اقدامات متقلبانه خود را پوشش دهند.
بی ای ای گفته نمی تواند توضیح دهد که چگونه دستورات متقلبانه ایجاد شده و از طریق سیستم ارسال شده است.
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنیدخبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان استخبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است.نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.