پژوهشگران اعتقاد دارند اهمیت برخی مواد غذایی به حدی است که باید هر روز در رژیم غذایی افراد قرار بگیرد. از جمله این مواد غذایی کلمها مانند کلم بروکلی، کلم بروکسل، گل کلم، کلم پیچ، شلغم، تربچه و همینطور سبزی شاهی هستند که باید هر روز خورده شوند.
بررسیها نشان میدهند، از گروه سبزیجات خوردن اسفناج، برگ چغندر، مارچوبه، هویج، ذرت، کدو، قارچ، سیر، بامیه، پیاز، کدو تنبل، نخود فرنگی، سیب زمینی شیرین و گوجه فرهنگی نیز اهمیت فراوان دارد.
از میان دانهها خوردن لوبیا، سویا، لوبیای پخته، نخود، عدس، لوبیا چیتی و لپه نیز در حفظ سلامت اثری منحصر به فرد دارد.
پژوهشگران مصرف انگور، کشمش، گیلاس، تمشک و توت فرنگی را هر روز به افراد توصیه میکنند.
از میان میوهها، سیب، زرد آلو، موز، خرما، انجیر، گریپ فروت، هندوانه، کیوی، لیمو، انبه، پرتقال، هلو، گلابی، آناناس، آلو، انار و نارنگی نیز برای سلامت بدن موثر است.
دانههای آجیل، مصرف گندم، برنج و همینطور 90 دقیقه در روز ورزش و نوشیدن 5 لیوان آب در روز میتواند سلامتی افراد را تا حد زیادی تامین کند.
پژوهشگران در عین حال اذعان دارند با توجه به عدم وجود تمامی مواد غذایی نام برده در فصول مختلف سال افراد باید سعی کنند حداقل از هر دسته مواد غذایی یک مورد را در روز و در رژیم غذایی خود جای دهند تا از ابتلا به بیماریهای مرگبار در امان بمانند.
منبع: شفا آنلاین