کد خبر: ۶۵۱۷۹۰
تاریخ انتشار: ۰۷ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۸:۱۲
تعداد بازدید: ۴۵۳
یک متخصص تغذیه و رژیم غذایی، عنوان کرد: پیاز خام موجب کاهش کلسترول خون و مصرف پیاز سرخ شده باعث افزایش کلسترول خون می‌شود.
افراد مبتلا به کلسترول خون بخوانند

به افرادی که به کلسترول بالا مبتلا هستند،توصیه می‌شود در وعده غذایی خود پیاز خام، سیر و سبزیجات بگنجانند زیرا این مواد کاهنده کلسترول محسوب می‌شوند.

این افراد بهتر است روزانه سه تا پنج وعده سبزیجات یا یک سیر متوسط و یا یک عدد پیاز خام مصرف کنند.

این متخصص تغذیه و رژیم غذایی در بخش دیگری از سخنانش یادآور شد: اما اگر پیاز داخل روغن سرخ شود موجب افزایش کلسترول خون می‌شود به همین دلیل به بیماران مبتلا به کلسترول بالا توصیه می‌شود از مصرف پیاز داغ خودداری کنند.

اگر این بیماران تمایل به مصرف پیاز داغ داشتند، تنها می‌توانند پیاز را در روغن زیتون و در حرارت بسیار پایین و به مقدار اندک سرخ کنند به گونه‌ای که پیاز حرارت زیاد نبیند.آنا

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: