کد خبر: ۶۶۷۱۲۲
تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۳۹۵ - ۲۱:۳۰
تعداد بازدید: ۷۲۱
پای مرغ از دسته مواد غذایی است که نظرات مختلفی در مورد مصرف آن مطرح می‌شود.
به گزارش خبرداغ به قنل از شفا آنلاین،خدیجه رحمانی متخصص تغذیه درباره ارزش غذایی پای مرغ اظهار کرد: پای مرغ یکی از قسمت‌های بدن این جاندار است که حاوی بخشی از ترکیبات مرغ بوده و از ارزش تغذیه‌ای پایینی برخوردار است.

وی با اشاره به اینکه هر 100 گرم پای مرغ 215 کالری دارد، گفت: چربی‌ها و کلسترول بیشترین سهم کالری آن را تشکیل می‌دهند و به طور متوسط هر یک پای مرغ در حدود 30 گرم وزن و 73 کالری دارد که 45 کالری آن شامل چربی است.

این متخصص تغذیه با بیان اینکه 63 درصد کالری موجود در پای مرغ از چربی و 37 درصد باقیمانده از پروتئین است، تصریح کرد: قسمت زیادی از این پروتئین‌ها به کلاژن که بافت پیوندی است، اختصاص دارد.

وی با اعلام اینکه پای مرغ به دلیل چربی و کلسترول بالا در مجموع به عنوان یک غذای سالم و مناسب توصیه نمی‌شود، بیان کرد: مصرف مقدار کمی از این ماده غذایی در بعضی مواقع مانعی ندارد اما استفاده از پای مرغ برای افرادی که در معرض چربی‌های خون قرار دارند یا دارای سابقه خانوادگی این بیماری هستند، به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود.

رحمانی در مورد کلاژن موجود در پای مرغ اظهار کرد: بهتر است از این کلاژن در صنعت استفاده شود.

وی افزود: هنگام استفاده از پای مرغ در تهیه غذا باید به میزان زیادی پای مرغ را بجوشانند و چربی روی آن را خارج کنند، و بافت پیوندی آن را مورد استفاده قرار دهند.

وی درباره ویتامین D و دیگر مواد معدنی مفید در پای مرغ گفت: میزان این مواد بسیار ناچیز است و برای مثال مقدار کلسیم موجود در آن تنها 8 درصد نیاز روزانه را تامین می کند که حتی یک گیاه هم این مواد غذایی را دارد و پای مرغ ماده ای با ارزش تغذیه ای محسوب نمی شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: