روش های برشته کردن تخمه کدو

روش های برشته کردن تخمه کدو

کدو تنبل یکی از میوه های پرمصرف پاییزیه که علاوه بر خود میوه از تخمه هاش هم میشه به عنوان یه میان وعده خوشمزه پاییزی استفاده کرد.
۱۳۹۶/۰۸/۲۸
طرز تهیه هوموس نخود‌ فرنگی

طرز تهیه هوموس نخود‌ فرنگی

هوموس یک غذای عربی، یونانی است که تقریباً هر روز در بیشتر خانه‌های لبنانی تهیه می‌شود. اما این هوموس از نخودفرنگی تهیه شده و یک پیش غذای خوشمزه است.
۱۳۹۶/۰۸/۲۸
گرانولای خانگی؛ صبحانه ای مقوی و بی نظیر

گرانولای خانگی؛ صبحانه ای مقوی و بی نظیر

می توانید از این به بعد در منزل گرانولا بپزید، این کار خیلی آسانتر از آن چیزی است که فکر می کنید. این گرانولای خانگی حتی از گرانولای فروشگاه هم خوشمزه تر است.
۱۳۹۶/۰۸/۱۸
سوپ ساده و دلچسب پاستا و سبزیجات

سوپ ساده و دلچسب پاستا و سبزیجات

این سوپ در ۳۰ دقیقه آماده می‌شود، اما سرشار از سبزیجات است و آنقدر کامل هست که بتوانید به عنوان یک وعده غذایی در شام یا ناهار میل کنید.
۱۳۹۶/۰۸/۱۸
چیکن پارمسان؛ یک غذای ایتالیایی خوشمزه

چیکن پارمسان؛ یک غذای ایتالیایی خوشمزه

چیکن پارمسان معمولا در رستوران‌های معتبر ایتالیایی سرو می‌شود و هرکسی که این غذا را بخورد دوست خواهد داشت. علاوه بر این تهیه این غذا در خانه بسیار ارزان‌تر از سفارش آن در یک رستوران ایتالیایی در می‌آید.
۱۳۹۶/۰۸/۱۲
شیرینی های سریع، که نیاز به فر ندارند

شیرینی های سریع، که نیاز به فر ندارند

از خلاقیت پخت شیرینی لذت ببرید و چای یکی از بعد از ظهرهایتان را با همین شیرینی های دست ساز بنوشید و لذت ببرید.
۱۳۹۶/۰۸/۱۲
طرز تهیه پاستای تورتلینی با مرغ و خامه

طرز تهیه پاستای تورتلینی با مرغ و خامه

پاستای تورتلینی پنیری یک غذای ساده و خوشمزه است که هر کودک و بزرگی آن را دوست دارد. در صورتی که به پاستای تورتلینی پنیری دسترسی ندارید می‌توانید از هر پاستای دیگری استفاده کنید.
۱۳۹۶/۰۸/۱۱
طرز تهیه بیسکویت زنجبیلی

طرز تهیه بیسکویت زنجبیلی

از خوردن این بیسکویت‌ها که طعم و عطر زنجبیل در کنار دارچین و فلفل بهار رو دارن، لذت خواهید برد.
۱۳۹۶/۰۸/۰۶
تیمپانو لازانیا؛ لازانیای چند لایه ایتالیایی

تیمپانو لازانیا؛ لازانیای چند لایه ایتالیایی

تیمپانو لازانیا نوعی لازانیای ایتالیایی هست که به شکل لایه لایه و با انواع مختلف مواد درست میشه و به همین دلیل رنگارنگه و چند طعم مختلف داره.
۱۳۹۶/۰۷/۲۸
طرز تهیه دسر سمیفردو عسلی

طرز تهیه دسر سمیفردو عسلی

دسر سمیفردو عسلی یه دسر نیمه یخ‌زده ایتالیایی هست که معمولا اون رو از ترکیب تخم‌مرغ، شکر و خامه تهیه می‌کنن. در اینجا اون رو با اضافه کردن عسل مزه‌دار می‌کنیم.
۱۳۹۶/۰۷/۲۸
کتلت گوشت با آشپزی مادرونه!

کتلت گوشت با آشپزی مادرونه!

کباب تابه ای، کوفته، کتلت و شامی از جمله غذاهایی هستند که با نان خورده می شوند و همه ی مادرها تخصص خاصی در درست کردن آن دارند. در این مطلب آشپزی طرز تهیه نوعی کتلت گوشت به همراه هویج و فلفل دلمه را به شما آموزش می دهیم.
۱۳۹۶/۰۷/۲۱
آشپزی و تدارک ناهار برای روزهای تعطیل

آشپزی و تدارک ناهار برای روزهای تعطیل

یكی از نگرانی‌های عمده خانم‌های خانه، تدارك ناهار روز تعطیل است. به این دلیل كه هم دوست دارند غذای بی‌نظیری برای‌ خانواده تدارك ببینند و هم خودشان خسته هستند و نیاز به استراحت و تفریح دارند.
۱۳۹۶/۰۷/۲۰
روش های تازه نگه داشتن سیب

روش های تازه نگه داشتن سیب

پاییز فصل برداشت سیب است و بهترین زمان برای لذت بردن از این میوه پاییزی. برای تازه نگه داشتن سیب از زمان خرید میوه تا نگهداری آن در خانه مواردی هست که باید رعایت کرد.
۱۳۹۶/۰۷/۲۰
طرز تهیه میگو پفکی

طرز تهیه میگو پفکی

این غذا بسیار آسان است و در کوتاه ترین زمان ممکن تهیه می شود. کاملا سالم و سبک است و می توانید به عنوان یک وعده ی غذایی کامل آن را میل کنید.
۱۳۹۶/۰۷/۱۸
رازهای جالب آشپزی برای خوش طعم کردن غذا

رازهای جالب آشپزی برای خوش طعم کردن غذا

برای همه ما پیش آمده که جایی یک غذایی خورده باشیم که تا سال ها طعم آن زیر دندان مان حس می شود. آشپزی خوب نیازمند ترفندهای خوب و کارآمد است.
۱۳۹۶/۰۷/۱۴
صفحه  از ۲۶