بهترین صبحانه‌ از دیدگاه طب سنتی

بهترین صبحانه‌ از دیدگاه طب سنتی

بیشتر مردم به صبحانه اهمیتی نمی‌دهند و این وعده غذایی مهم را نادیده می‌گیرند و میان سایر افرادی که این وعده را مصرف می‌کنند، رایج‌ترین ماده مصرفی نان و پنیر است!
۱۳۹۵/۱۰/۳۰
فیبر غذایی و تاثیر آن بر سلامتی

فیبر غذایی و تاثیر آن بر سلامتی

یک نکته مهم این که مصرف خوراکی های غنی از فیبر باید با نوشیدن مقدار زیادی آب همراه باشد زیرا فیبر آب زیادی را جذب می کند که می طلبد بدن مایعات بیشتری هم دریافت کند.
۱۳۹۵/۱۰/۳۰
مصرف آب با

مصرف آب با "ماهی" موجب بروز انواع فلج‌ها، قولنج و حتی سکته می‌شود

ماهی از دیدگاه طب سنتی، سرد و تر است اما لازم به ذکر است که ماهی‌هایی که در اقیانوس هستند, میزان گرمی‌شان زیاد است و آنها را بیشتر سفارش می‌کنیم که افراد مصرف کنند.
۱۳۹۵/۱۰/۳۰
برای مقابله با آنفولانزا چه غذاهایی بخوریم؟

برای مقابله با آنفولانزا چه غذاهایی بخوریم؟

در طول زندگی دائما با ویروس ها در ارتباط هستیم: از سر کار گرفته تا کودکانمان و فروشگاهی که برای خرید می رویم. در فصل سرما امکان مبتلا شدن به آنفولانزا به شدت افزایش می یابد به همین دلیل باید سیستم ایمنی بدن خود را قوی و آماده نگه داریم.
۱۳۹۵/۱۰/۲۹
مصرف شنبلیله برای کدام افراد ممنوع می باشد؟!

مصرف شنبلیله برای کدام افراد ممنوع می باشد؟!

افراد مبتلا به بیماری‌های کبدی، زخم‌های پپتیک (زخم معده و دوازدهه) و کاهش فشار خون باید از مصرف شنبلیله پرهیز کنند.
۱۳۹۵/۱۰/۲۹
مراقب 9 ماده غذایی مرگبار در آشپزخانه باشید

مراقب 9 ماده غذایی مرگبار در آشپزخانه باشید

برخی مواد غذایی که تقریبا در هر آشپزخانه‌ای وجود دارند، در موارد خاصی ممکن است مرگبار ظاهر شوند.
۱۳۹۵/۱۰/۲۹
توصیه های غذایی برای پیشگیری از پوکی استخوان

توصیه های غذایی برای پیشگیری از پوکی استخوان

پوکی استخوان از جمله بیماری های خاموشی است که زمانی فرد متوجه آن می شود که زمین گیر شده است.این بیماری با بروز مشکلاتی نظیر خمیده تر شدن و کوتاهی قد به اندازه چند سانتی متر، شکستگی مچ و غیره همراه است.
۱۳۹۵/۱۰/۲۷
صبحانه غنی از پروتئین بخورید

صبحانه غنی از پروتئین بخورید

انجمن ورزش آمریکا برای وعده صبحانه توصیه های زیر را ارائه می دهد.
۱۳۹۵/۱۰/۲۴
ارتباط مصرف گوشت قرمز و ریسک بروز مشکلات قلبی

ارتباط مصرف گوشت قرمز و ریسک بروز مشکلات قلبی

بیمارانی که تری متیل آمین N-اکسید (TMAO) در خون شان بالا است، شش برابر بیشتر احتمال دارد که در ماه آینده بمیرند یا دچار حمله قلبی یا سکته مغزی شوند یا نیاز به عمل جراحی برای بازکردن شریان مسدود شده پیدا کنند.
۱۳۹۵/۱۰/۲۴
سبد غذایی ویژه کاهش خطر سکته مغزی

سبد غذایی ویژه کاهش خطر سکته مغزی

محققان دانشگاه آربوس دانمارک اعلام کردند این غذا که شامل کلم، نان چاودار، میوه هایی همچون سیب و گلابی، ریشه سبزیجات، جوی دوسر و ماهی است، خطر ابتلا به سکته مغزی را کاهش می دهد.
۱۳۹۵/۱۰/۲۴
مبتلایان به «ام اس» از خوردن این غذاها خودداری کنند

مبتلایان به «ام اس» از خوردن این غذاها خودداری کنند

یک پژوهشگر طب سنتی گفت: استفاده بی‌رویه از غذاهای با طبع سرد سبب اختلال در عملکرد سیستم عصبی می‌شود.
۱۳۹۵/۱۰/۲۳
فواید نوشیدن منظم آب گرم

فواید نوشیدن منظم آب گرم

برای بهبود گوارش خود، نوشیدن آب گرم به طور منظم را آغاز کنید زیرا غده گوارشی را برای ارائه عملکرد درست و بهتر تحریک می کند.
۱۳۹۵/۱۰/۲۳
تغذیه سالمندان را جدی بگیرید

تغذیه سالمندان را جدی بگیرید

برخی از مشکلات رایج در سالمندان اشاره و بیان کرد: در سالمندان کم شدن تحرکات جسمانی و افزایش سن باعث تحلیل رفتن عضلات و افزایش نسبت چربی و بروز چاقی می‌شود و عوارضی که به دلیل چاقی به وجود می آید افزایش پیدا می کند.
۱۳۹۵/۱۰/۲۳
آب نارنج دارویی برای افرادی که فشار خون بالا دارند

آب نارنج دارویی برای افرادی که فشار خون بالا دارند

نارنج یک میوه دارای طبع سرد و خشک است و منبع غنی ویتامین C است. مصرف آب نارنج می تواند ویتامین C مورد نیاز بدن را تامین و سیستم ایمنی را تقویت کند.
۱۳۹۵/۱۰/۲۳
همه چیز درباره فواید و خواص عرق رازیانه

همه چیز درباره فواید و خواص عرق رازیانه

رازیانه گیاهی از تیره چتریان، علفی، معطر و به ارتفاع 1 تا 2 متر است. در حالت وحشی چند ساله و در صورت پرورشی دو ساله است.
۱۳۹۵/۱۰/۲۳
صفحه  از ۷۴
نیازمندیها
اطلاعات تماس و آدرس های کلیه شرکتهای بیمه
تبلیغات ایرسا نگار ایرانیان
اطلاعات تماس با بانک ها خصوصی دولتی و موسسات مالي اعتباري