کد خبر: ۹۵۵۴۵۶
تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۰
تعداد بازدید: ۲۱۹
سمبوسه گوشت یکی از انواع سمبوسه های خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که با مواد متنوعی طبخ می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی با ما همراه باشید.

به گزارش خبرداغ به نقل از برترین‌ها: سمبوسه گوشت یکی از انواع سمبوسه های خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که با مواد متنوعی طبخ می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی با ما همراه باشید.

 
 

فوت و فن پخت سمبوسه خوشمزه به روش بازاری

 

مواد لازم برای ۴ نفر

 

گوشت چرخ کرده    ۲۰۰ گرم

جعفری    ۱۰۰ گرم

فلفل دلمه ای    ۲ عدد

قارچ    ۲۰۰ گرم

پیاز    ۱ عدد درشت

نمک و فلفل سیاه    به مقدار کافی

رب گوجه فرنگی    ۱ قاشق چایخوری

زردچوبه و روغن    به مقدار کافی

نان لواش یا یوفکا    به تعداد کافی

دستور پخت سمبوسه گوشت

مرحله اول

برای تهیه سمبوسه گوشت خوشمزه ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه کمی روغن در یک تابه مناسب تفت می دهیم تا پیاز سبک شود، سپس گوشت چرخ کرده را به همراه مقداری زردچوبه و فلفل سیاه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

پس از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد، فلفل دلمه ای را به صورت نگینی خرد کرده و به تابه اضافه می کنیم. فلفل دلمه ای چند دقیقه تفت می دهیم، سپس درب تابه را ۵ تا ۷ دقیقه می گذاریم تا فلفل دلمه ای کاملا بپزد و نرم شود.

مرحله سوم

در این مرحله قارچ را به صورت نگینی خرد کرده و به تابه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا آب اضافی قارچ به طور کامل تبخیر شود. حالا وسط تابه را باز می کنیم و رب گوجه فرنگی را در وسط تابه به خوبی تفت می دهیم.

مرحله چهارم

نکته مهم در مورد رب گوجه فرنگی این است که اگر به خوبی سرخ نشود، بوی خامی آن باعث کاهش کیفیت طعم سمبوسه می شود. پس از اینکه رب را تفت دادیمف جعفری را به صورت ساطوری ریز خرد کرده و به تابه اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله جعفری را هم باید به خوبی تفت دهیم تا آب اضافی آن کشیده شود. در پایان مقداری نمک و در صورت تمایل فلفل قرمز هم به مایه سمبوسه اضافه می کنیم و آنرا از روی حرارت کنار می گذاریم تا کمی خنک شود.

مرحله ششم

حالا نان های لواش یا یوفکا را به صورت طولی با عرض ۱۰ سانتی متر برش می زنیم و مقداری از مایه سمبوسه را ابتدای نان قرار داده و به صورت مثلثی نان را جمع می کنیم. در ادامه یک ظرف گود و کوچک روی حرارت قرار می دهیم.

مرحله هفتم

به اندازه ای روغن داخل ظرف می ریزیم که سمبوسه ها هنگان سرخ شدن در روغن شناور باشند. برای سرخ کردن سمبوسه ها حتما از روغن مخصوص سرخ کردنی استفاده می کنیم، چون جذب خیلی کمتری دارد و در حرارت بالا به راحتی نمی سوزد.

مرحله هشتم

پس از اینکه سمبوسه ها را سرخ کردیم، انها را روی توری فلزی یا دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافی شان خارج شود. در پایان سمبوسه ها را داخل ظرف مورد نظرمان می چینیم و به همراه سس کچاپ سرو می کنیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: