کد خبر: ۹۱۱۱۵۰
تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۵:۵۰
تعداد بازدید: ۲۱۴
عضو کمیته علمی ستاد مقابله کرونا گفت: به امید خدا در همین سال جاری میلادی و سال جدید شمسی از این پاندمی خداحافظی خواهیم کرد، اما از این بیماری خدا حافظی نمی‌کنیم و کرونا هم به سایر بیماری‌هایی که ما تا کنون با آن‌ها مواجه بودیم اضافه می‌شود و هر سال عده‌ای به آن مبتلا و حتی بستری می‌شوند.

پایان پاندمی کرونا در سال جدید شمسی؛ کووید اما برای همیشه می‌ماندبه گزارش خبرداغ به نقل از میزان : عضو کمیته علمی ستاد مقابله کرونا گفت: به امید خدا در همین سال جاری میلادی و سال جدید شمسی از این پاندمی خداحافظی خواهیم کرد، اما از این بیماری خدا حافظی نمی‌کنیم و کرونا هم به سایر بیماری‌هایی که ما تا کنون با آن‌ها مواجه بودیم اضافه می‌شود و هر سال عده‌ای به آن مبتلا و حتی بستری می‌شوند.

مسعود یونسیان در پاسخ به این سوال که شیوع کرونا تا چه زمانی ادامه دارد، گفت: بعد از شیوع بیماری‌های نظیر آنفلوآنزا و سرماخوردگی شاهد دنیای بدون این بیماری‌ها نبودیم و در حال حاضر دنیا در حال دست و پنجه نرم کردن با هزاران بیماری واگیردار و غیر واگیر دار است و این در حالی است که ما با وجود این بیماری‌ها دچار اضطراب نمی‌شویم و زندگی ما با وجود آن‌ها مختل نمی‌شود.

این متخصص اپیدمیولوژی ضمن اشاره به اینکه ما در حال حاضر با یک پاندمی مواجه هستیم و تمام دنیا درگیر شیوع بیماری است که زندگی مردم را مختل کرده است، ادامه داد: به امید خدا در  همین سال جاری میلادی و سال جدید شمسی با این پاندمی خداحافظی خواهیم کرد، اما از این بیماری خدا حافظی نمی‌کنیم و کرونا هم به سایر بیماری‌هایی که ما تا کنون با آن‌ها مواجه بودیم اضافه می‌شود و هر سال عده‌ای به آن مبتلا و حتی بستری و فوت می‌شوند.

عضو کمیته علمی ستاد مقابله کرونا با بیان اینکه همه بیماری‌ها در طول سال عده‌ای از افراد را مبتلا می‌کنند و تعدادی از افراد هم بر اثر این بیماری‌ها از دنیا می‌روند، افزود: محاسبات کشور ایالت متحده آمریکا نشان می‌دهد که سالیانه حدود ۳۰ هزار نفر به دلیل ابتلا به آنفلوانزاهای فصلی و نه آنفلوانزاهای خطرناکی نظیر آنفلوانزا خوکی و پرندگان در این کشور فوت می‌کنند و پیش‌بینی آن‌ها این است که سالیانه حدود این تعداد از افراد هم قربانی کووید شوند  اما  اینگونه نیست سالیانه ۱۰۰ هزار نفر بر اثر گرفتاری به این بیماری فوت کنند و این به معنی رسیدن به یک استاندارد، زندگی و فرهنگ جدید است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: