کد خبر: ۹۰۳۸۵۲
تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۴۰۰ - ۱۹:۵۸
تعداد بازدید: ۳۵۸
امروز شهرستان بیرجند میزبان خانواده شهیدی بود که ۳۹ سال دوری از فرزند شهیدشان را تحمل کرده و خاک‌های دو کشور ایران و عراق را سال‌ها پیمودند تا بلکه نشانی بیابند.

پایان بی‌قراری یک مادربه گزارش خبرداغ به نقل از ایسنا: امروز شهرستان بیرجند میزبان خانواده شهیدی بود که ۳۹ سال دوری از فرزند شهیدشان را تحمل کرده و خاک‌های دو کشور ایران و عراق را سال‌ها پیمودند تا بلکه نشانی بیابند.

شهید جهانگیر نقدی پور؛ اهل شوش دانیال استان خوزستان است که ۳۹ سال قبل نتوانست در برابر زور و ظلم زمانه خود تاب آورد؛ در ۱۹ سالگی بدون خداحافظی از پدر و مادر و تنها با وداع با برادرانش راهی جبهه می‌شود چراکه طاقت دیدن اشک پدر و مادر را ندارد. وی در پانزدهم آذرماه ۱۳۶۱ بعد از سپری کردن دوره های آموزشی و تمرین های لازم با سمت آرپی جی زن رهسپار میدان نبرد تن به تن با رژیم بعث عراق می‌شود.

 

به گزارش ایسنا، این شهید در ۱۸ بهمن ۱۳۶۱، در فکه در عملیات والفجر مقدماتی حین شلیک آرپی جی به فیض شهادت نائل آمد و پیکر پاکش در منطقه بر جای ماند. پیکر پاک شهید جهانگیر نقدی‌پور پس از تفحص توسط نیروهای کمیته جستجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح روز چهارشنبه چهارم بهمن ماه سال ۱۳۸۵ همزمان با ایام ماه محرم الحرام به همراه چهار تن شهید دیگر به عنوان شهید گمنام در دانشگاه علوم پزشکی شهر بیرجند آرام گرفت.

مادر و برادر در کنار نگهداری از پدر پیر خانواده خاک‌های سردد عراق را زیر و رو کردند مگر نشانی از پسر بیابند تا اینکه ۱۴۰۰ برایشان سال خوش یمنی می‌شود و پس از تحقیق و تفحص و انجام آزمایشات دی ان ان (DNA) هویت پسر شهید در آبان ماه امسال مشخص می‌شود و امروز خانواده اش بعد از ۳۹ سال دوری و چشم انتظاری در آرامگاه این شهید بزرگوار فرزندشان را به آغوش کشیدند.

مادر بی تاب فرزند نمی‌داند خود را چگونه به قبر سرد پسر می‌رساند و چه نجواهایی که تنها مادرانی چون او درکش می‌کنند.

در بخشی از وصیت نامه شهید جهانگیر نقدی پور آمده است؛ «دوست دارم گمنام بمیرم و بر مزارم اسمی نباشد و لباس سیاه برای من نپوشید، گریه نکنید، زیرا شهید گریه و زاری ندارد، حتی برای یک ساعت لباس سیاه برایم نپوشید. اگر شهادت نصیبم شد، هر جا خودتان دوست داشتید، مرا به خاک بسپارید، زیرا هر جا که باشد خاک است و همه از خاک به وجود آمده ایم... بر روی تابوتم، عکس قرآن بگذارید که بدانند من مسلمان و پیرو قرآن بوده ام و دستم را از تابوت بیرون بگذارید تا بدانند که از دنیا هیچ به همراه نبرده ام و مرا با دست خالی به خاک سپرده اند... عروس من شهادت است و فرزند من جمهوری اسلامی است».

سید محمد موسوی میرزایی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در این مراسم گفت: شهدا در سال‌های دفاع مقدس با کمترین امکانات در خاکریزها خدمت کردند و باید از آنان الگو بگیریم؛ اگر این شهدا در آن زمان که شاید امنیتی وجود نداشت، توانستند نهال جمهوری اسلامی را به ثمر برسانند امروز بهانه‌ای برای ما وجود ندارد زیرا هم سلاح، هم سنگر خوب و هم قدرت داریم.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بیرجند تصریح کرد: با همه وجود تلاش خواهیم کرد نهالی که با زحمات این شهیدان عزیز به ثمر نشسته، بارور کنیم و به عنوان نماینده نسل دوم و سوم انقلاب عهد می‌بندم با تمام قوا در شرایطی که قابل مقایسه با آن شرایط نیست این نهالی که بزرگ شده و به ثمر نشسته را به برکت خون شهیدان، دعای خیر صالحان و به مدد رهبر معظم انقلاب و یاری امام زمان (عج) پربار کنیم.

وی خطاب به خانواده شهید "جهانگیر نقدی‌پور" گفت: مردم خراسان جنوبی قدردان زحمات شما و اندوخته‌ای هستند که تقدیم انقلاب و اسلام کرده‌اید.

مادر این شهید از همه مردم خراسان جندبی برای مهمان نوازی از پس و خانواده اش تشکر می‌کند و می‌گوید: دوست دارم مادر تمام این جمعیت باشم و دستشان را می‌بوسم؛ تنها دعا کنید من هم شهید شده و به پسرم بپیوندم.

در این مراسم با حضور استاندار خراسان جنوبی از تمثال شهید "جهانگیر نقدی‌پور" رونمایی و سپس این تمثال به پدر و مادر شهید تقدیم شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: