کد خبر: ۸۶۳۲۸۱
تاریخ انتشار: ۲۰ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۱
تعداد بازدید: ۲۱۹
معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: اصلاح و توسعه مرز میلک – پایانه مرزی در شمال استان مشترک با افغانستان- و رسیدن به توافق تجارت آزاد با ولایت‌های همجوار سیستان و بلوچستان تحولی عظیم در توسعه اقتصادی و اشتغالزایی در منطقه دارد که ابتکار عمل آن نیز در دست خود استان است.

عیسی منصوری در سیستان و بلوچستان: رسیدن به توافق تجارت آزاد با ولایت‌های همجوار استان تحولی عظیم در توسعه اقتصادی و اشتغالزایی منطقه داردبه گزارش خبرداغ به نقل از  اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان، عیسی منصوری در کارگروه اشتغال سیستان و بلوچستان گفت: بروکراسی‌های اداری، تشریفات و کاغذبازی‌های اضافی برای انجام فعالیت‌های اقتصادی باید حذف و دغدغه‌های سرمایه‌گذاران در این خصوص برطرف شود چرا که

حذف بروکراسی‌های اداری سبب جذب سرمایه‌گذاران و به تبع آن رشد اقتصادی و اشتغالزایی را به همراه دارد.

وی بیان کرد: رونق اقتصادی و ایجاد اشتغال تجارت با همسایگان به صورت استانی باید مدیریت شود و در این رابطه سیستان و بلوچستان ظرفیت‌های مرزی و تجاری بسیار زیادی دارد.

معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: شرکت های حمل و نقل قوی باید در استان‌ها داشته باشیم تا به راحتی بتوان به تجارت و ترانزیت با کشورهای همسایه پرداخت.

وی تاکید کرد: اگر صادرات در سیستان و بلوچستان و سایر استان‌ها تسهیل شود اثرات بسیار زیادی بر روی اشتغال منطقه خواهد داشت و باید مسوولان در این زمینه تلاش کنند.

وی تصریح کرد: اجرای کامل طرح ۴۶ هزار هکتاری دشت سیستان، توسعه بخش خدمات و کسب و کارهای توزیع شده(غیرمتمرکز) در تحول سیستان و بلوچستان نقش بسیار تاثیرگذاری دارند.

 معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: اجرای طرح ۴۶ هزار هکتار آبیاری با لوله به مزارع دشت سیستان کار زیرساختی بسیار بزرگی در شمال سیستان و بلوچستان است که بهره‌برداری درست از این طرح بسیار حائز اهمیت است.

وی بیان کرد: همزمان با اجرای این طرح مطالعات بهره‌برداری آن باید انجام شده باشد و اگر در این زمینه نیاز به کمک بود ما آماده همکاری هستیم.

منصوری اظهارکرد: دستگاه‌های مرتبط باید احصا کنند که چه محصولاتی با چه کیفیتی می‌توان در دشت سیستان کشت کرد تا بتوان از این طرح بهترین استفاده را برد.

وی تاکید کرد: مطالعات جدی و عمقی در مورد نوع کشت محصولات باید در منطقه سیستان انجام شود. همچنین بازاررسانی محصول نیز اهمیت بسیار زیادی دارد.

 معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: حضور در بازارهای خارجی بر اساس نیازهای روز باید مدنظر مسوولان باشد تا بتوان به اهداف توسعه‌ای رسید.

وی بیان کرد: به شبکه حمل و نقل روستایی باید توجه ویژه‌ای شود زیرا نقش بسیار زیادی در توسعه و ایجاد اشتغال دارد و می‌توان از منابع روستایی به این بخش تسهیلاتی اختصاص داد.

منصوری تصریح کرد: سیستان و بلوچستان ظرفیت‌های بسیار زیادی در زمینه تجارت مرزی دارد که تا کنون به خوبی از آن استفاده نشده و باید به این ظرفیت توجه ویژه‌ای داشت.

 

وی تاکید کرد: تبادل کالا و مراودات اقتصادی با کشورهای همسایه باید تسهیل شود تا بتوان به اهداف مدنظر در توسعه اقتصادی و ایجاد اشتغال در منطقه رسید.

لازم به ذکر است: هیاتی از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی شامگاه چهارشنبه به منظور بازدید از طرح های اشتغالزایی سیستان و بلوچستان و شرکت در نشست های تخصصی توسعه ای، به این استان سفر کردند. این هیات متشکل از حجت اله میرزایی و عیسی منصوری معاونان امور اقتصادی و توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، اکبر افتخاری مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری و برخی اعضای هیات مدیره صندوق کارآفرینی امید و بانک توسعه تعاون است که به مدت دو روز در سیستان و بلوچستان حضور خواهند داشت

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: