کد خبر: ۸۱۰۲۴۳
تاریخ انتشار: ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۲:۲۷
تعداد بازدید: ۱۹۸
رئیس سازمان محیط زیست گفت: ملخ‌ها از سمت عربستان و سودان و مناطق مرطوب به سمت کشور ما آمده‌اند. متاسفانه تخم ملخ سال‌ها در زمین می‌ماند و هنگامی که شرایط مرطوب باشد، طغیان می‌کند. راهکار مبارزه‌ این است سمپاشی شود.
کلانتری: ملخ‌خوری اتفاق عجیبی نیست/ تخم ملخ سال‌ها در زمین می‌ماند/ اگر با هجوم ملخ‌ها مبارزه نکنیم، به پوشش گیاهی آسیب می‌زنند

به گزارش خبرداغ به نقل از ایلنا، عیسی کلانتری در پایان جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران در پاسخ به پرسشی در ارتباط با ملخ‌خوری و هجوم ملخ‌ها به برخی استان‌های کشور اظهار کرد: ملخ‌خوری اتفاق عجیبی نیست و از قبل در جنوب کشور بوده است. اما ملخ‌های سمی را نباید خورد.

وی ادامه داد: ملخ از یک حدی بیش‌تر باشد باید از بین برود. ملخ‌ها در ۵۰ سال گذشته به این شدت حمله نکرده بودند.

کلانتری تصریح کرد: این ملخ‌ها از سمت عربستان و سودان و مناطق مرطوب به سمت کشور ما آمده است. متاسفانه تخم ملخ سال‌ها در زمین می‌ماند و هنگامی که شرایط مرطوب باشد، طغیان می‌کند. راهکار مبارزه‌ این است سمپاشی شود.

وی در پایان گفت: این‌ها ملخ‌های مهاجر هستند که از خلیج فارس آمده‌اند، اگر مبارزه نکنیم درختان را از بین می‌برند و به پوشش گیاهی آسیب می‌زنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: