کد خبر: ۷۸۷۹۶۹
تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۳۹۷ - ۱۹:۲۷
تعداد بازدید: ۲۸۴
فرماندار شهرستان تویسرکان گفت: باید بر روی ظرفیت‌های شهر فرسفج سرمایه‌گذاری کرده و بتوان در راستای جذب گردشگر و ایجاد اشتغال به جذب جمعیت پرداخت تا این شهر احیا شود.
«فرسفج» احیا می‌شودبه گزارش خبرداغ به نقل از ایسنا: فرماندار شهرستان تویسرکان گفت: باید بر روی ظرفیت‌های شهر فرسفج سرمایه‌گذاری کرده و بتوان در راستای جذب گردشگر و ایجاد اشتغال به جذب جمعیت پرداخت تا این شهر احیا شود.

من‌حبیب مومیوند در آئین شکرگزاری برداشت سیب فرسفج اظهار کرد: باغ‌های سیب فرسفج با سرسبزی و زیبایی و ترکیب رنگ سبز و سرخ بسیار رویایی و زیبا هستند و جای شکرگزاری نیز دارد.

وی بیان کرد: فرسفج یکی از شهرهای قدیمی شهرستان تویسرکان با پیشینه‌های تاریخی و فرهنگی بسیار قوی است و این را می‌توان از سفال‌های قدیمی این شهر و وجود کاروانسرای فرسفج و پل عباسی این شهر تشخیص داد و بسیار متأسف هستیم که دیگر خبری از آن کارگاه‌های پررونق سفال شهر نیست.

فرماندار تویسرکان اظهار کرد: با توجه به کم شدن جمعیت شهر فرسفج وظیفه شهرداری و شورای این شهر است که با رونق دادن به کارگاه‌های سفال و کوره‌های آجرپزی و ایجاد اشتغال و مهیا کردن زمینه‌های جذب جوانان برای کسب‌وکار در این شهر تلاش کنند.

وی اعلام کرد: با وجود ظرفیت بالای گلخانه‌های فرسفج که بیشترین آمار گلخانه این شهرستان را به خود اختصاص داده، بهتر است بر روی این زمینه‌ها سرمایه‌گذاری کرده و بتوان در راستای جذب گردشگر و ایجاد اشتغال به جذب جمعیت پرداخت تا فرسفج احیا شود و جان دوباره‌ای بگیرد.

مومیوند عنوان کرد: تویسرکان در استان در جذب تسهیلات ارزان‌قیمت رتبه نخست را دارد و خواهان این هستیم که اهالی این شهر برای ایجاد یک سردخانه و صنایع تبدیلی محصول سیب تلاش کرده و از این تسهیلات استفاده کنند و ما تا جایی‌که در توانمان باشد به تحقق این امر کمک می‌کنیم و در جذب سرمایه‌گذار هم تلاشمان را خواهیم کرد.

وی با اعلام اینکه وجود کاروانسرای فرسفج در جذب گردشگر و ایجاد اشتغال در شهر فرسفج بسیار موثر است، از شهردار، شورا و رئیس میراث فرهنگی تویسرکان درخواست کرد با ایجاد غرفه‌هایی در این کاروانسرا و جذب سرمایه‌گذار برای ایجاد اشتغال به رونق و احیای این شهر کمک کنند.

فرماندار تویسرکان اضافه کرد: تقاضای ما از شرکت‌های موجود در شهرک صنعتی فرسفج این است که نیروهای کاری خود را از جوانان بومی فرسفج تأمین کنند.

وی یادآور شد: دو سوم شهرستان تویسرکان کوهستانی و یک سومش دشت است و با توجه به اینکه با کم‌آبی مواجه هستیم از کشاورزان می‌خواهیم برای تغییر سیستم آبیاری خود از پرفشار به کم‌فشار و قطره‌ای با کمک جهادکشاورزی و استفاده از تسهیلات و یارانه‌ای که به این بحث تخصص یافته، در حفظ منابع آب شهرستان کوشا باشند و کشت محصولات پرآب‌بر را کاهش داده و محصولات کم‌آب‌بر مانند کلزا و زعفران را کشت کنند.

مومیوند در ادامه گفت: برگزاری این آئین‌ها به رونق بیشتر شهرستان تویسرکان و افزایش جمعیت و ایجاد اشتغال کمک می‌کند و نمونه بارز این امر برگزاری همایش ملی گردو، مبل و منبت و فرش دستباف تویسرکان در 16 مهر است که از نظر تعداد بالای غرفه‌ها و حضور بی‌نظیر آحاد مردم در تویسرکان در نوع خود کم‌نظیر بود.

وی ادامه داد: هدف ما از برگزاری همایش ملی گردو و مبل و منبت و فرش دستباف دو مورد عمده بود؛ یکی معرفی محصولات تویسرکان و دیگری معرفی خود شهرستان در سطح کشوری و جهانی بوده که خوشبختانه مقصود حاصل شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: