کد خبر: ۶۹۰۹۸۰
تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۳۹۵ - ۰۹:۴۳
تعداد بازدید: ۴۵۶
سس پستو عموما به عنوان سس پاستا استفاده می شود, ولی برای سرو با سیب زمینی بسیار مناسب است و طعم دلپذیری به آن می دهد.
به گزارش خبرداغ به نقل از وب‌سایت آوای سلامتی: سس پستو عموما به عنوان سس پاستا استفاده می شود, ولی برای سرو با سیب زمینی بسیار مناسب است و طعم دلپذیری به آن می دهد.

مواد لازم:

  •  سیب زمینی تازه و کوچک : 900 گرم
  •  ریحان بازل تازه : 75 گرم
  •  دانه کاج : 2 قاشق غذاخوری
  •  سیر , له شده : 3 حبه
  •  روغن زیتون : 100 میلی لیتر
  •  پنیر پارمزان و پنیر پکورینو , تازه رنده شده : 75 گرم
  •  نمک : به میزان لازم
  •  فلفل : به میزان لازم
  •  برگ ریحان بازل جهت تزیین : مقداری

طرز تهیه سیب زمینی با سس پستو 

طرز تهی:

1. سیب زمینی ها را در یک قابلمه آب جوش به مدت 15 دقیقه بپزید تا نرم و ترد شوند . آن ها را آبکش نمایید و داخل ظرف پذیرایی بریزید و تا زمان مصرف , آن را گرم نگه دارید .

2. در همین فاصله , ریحان , دانه کاج , سیر و کمی نمک و فلفل را داخل غذاساز بریزید و به مدت 30 ثانیه آن ها را خوب با هم ترکیب نمایید و به تدریج روغن را به آن ها بیافزایید تا مایه نرم و صافی به دست آید .

3. مایه را داخل کاسه ای بریزید و هر دو نوع پنیر رنده شده را به آن اضافه نمایید .

4. سس پستو آماده شده را روی سیب زمینی ها بریزید تا به خوبی آغشته شوند . غذا را با برگ ریحان بازل تازه تزیین نموده و بلافاصله سرو نمایید .
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: