کد خبر: ۶۸۶۶۰۵
تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۳۹۵ - ۰۸:۴۰
تعداد بازدید: ۶۴۸
سیب زمینی ها با خردل و سبزی های معطر طعم می گیرند و سالاد رنگارنگ تربچه همراه بی نقصی برای سیب زمینی ها در این غذا به شمار می رود.
به گزارش خبرداغ به نقل از وب سایت آوای سلامتی: سیب زمینی ها با خردل و سبزی های معطر طعم می گیرند و سالاد رنگارنگ تربچه همراه بی نقصی برای سیب زمینی ها در این غذا به شمار می رود.
مواد لازم:

     سیب زمینی تازه یا سیب زمینی استامبولی , شسته شده , دو نیم شده : 500 گرم
     خیار , نازک حلقه شده : 1 عدد
     نمک : 2 قاشق چای خوری
     تربچه , نازک حلقه شده : 1 دسته
     خردل : 1 قاشق غذاخوری
    روغن زیتون : 2 قاشق غذاخوری
    سرکه سفید : 1 قاشق غذاخوری
    مخلوط سبزی های معطر خرد شده : 2 قاشق غذاخوری

 

سیب زمینی و سالاد رنگارنگِ تربچه
 

طرز تهیه:
به گزارش آکاایران: 1. سیب زمینی ها را به مدت 10 تا 15 دقیقه در یک قابلمه آب جوش بپزید تا نرم و ترد شوند . سپس آن ها را آبکش نمایید و کنار بگذارید .
2. در همین فاصله , خیارها داخل یک بشقاب پخش نمایید و روی آن ها نمک بپاشید و کنار بگذارید . پس از 30 دقیقه آن ها را زیر آب سرد بگیرید و خشک نمایید .
3. خیار و تربچه را به صورت تزیینی داخل بشقاب مخصوص پذیرایی بچینید و سیب زمینی ها را وسط آن ها بگذارید .
4. در یک کاسه کوچک , تمام مواد سس سالاد را مخلوط نمایید و با همزن آنقدر بزنید تا کاملا یکدست شوند . سپس سس را روی سالاد بریزید و قبل از سرو , آن را داخل یخچال بگذارید تا سرد شود .
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: