کد خبر: ۹۶۶۸۴۶
تاریخ انتشار: ۰۹ اسفند ۱۴۰۲ - ۰۷:۵۲
تعداد بازدید: ۱۰۷
مطالعات نشان می‌دهد که مصرف غذاهای غنی از منیزیم باعث کندتر شدن روند پیری در مغزِ افراد بالای ۵۵ سال می‌شود.

با این ۲ ماده مغزتان را جوان نگه داریدبه گزارش خبرداغ به نقل از خبرآنلاین، تحقیقات نشان می‌دهد که خوردن غذاهای غنی از منیزیم و لوتئین می‌تواند راهی برای بهبود سلامت مغز باشد. با توجه به مطالعات اخیر، محققان دریافتند افرادی که روزانه ۵۵۰ میلی گرم منیزیم می‌خورند، در سن ۵۵ سالگی مغزشان یک سال جوان تر از کسانی است که فقط ۳۵۰ میلی گرم منیزیم در روز دریافت می‌کنند.

بر همین اساس، دریافت منیزیم کافی می‌تواند منجر به بهبود چشمگیر سلامت مغز، حفظ عملکرد شناختی و کاهش خطر یا جلوگیری از طولانی‌تر شدن زوال عقل در سالمندی شود. تخمه کدو، بادام، دانه چیا، اسفناج آب‌پز، شاتوت، شیر سویا، بادام هندی و کره بادام زمینی همگی منابع غنی منیزیم هستند.

مقدار توصیه‌شده منیزیم بسته به سن و جنسیت افراد متفاوت است. مردان ۱۹ تا ۳۰ ساله به حداقل ۴۰۰ میلی گرم و مردان بالای ۳۱ سال به ۴۲۰ میلی گرم منیزیم در روز نیاز دارند.

زنان ۱۹ تا ۳۰ ساله نیز به حداقل ۳۱۰ میلی گرم و زنان بالای ۳۱ سال به ۳۲۰ میلی گرم منیزیم در روز نیاز دارند.

لوتئین نیز در تقویت عملکرد بصری و شناختی از کودکی تا پیری نقش دارد. لوتئین یک کاروتنوئید غنی از آنتی‌اکسیدان است که در سبزیجاتی با برگ‌های تیره، ذرت، تخم مرغ و آووکادو یافت می‌شود و مزایایی در زمینه عملکرد شناختی دارد.

 

منبع: eatthis

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: