کد خبر: ۹۶۵۸۳۷
تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۸
تعداد بازدید: ۱۱۵
معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: تغییر ذائقه مردم باعث شده‌ که ما واردکنندۀ جوجه یک‌روزه از انگلیس باشیم و ما باید ذائقۀ مردم را به مرغ یک کیلو و ۸۰۰ گرم تغییر بدهیم تا نیاز به واردات جوجه یک‌روزه نداشته باشیم.

تغییر ذائقه مردم ایران به مرغ انگلیسی/ هیچ جای دنیا دیگر مرغ ۳ کیلویی مصرف نمی‌کنندبه گزارش خبرداغ به نقل از خبرآنلاین، مجتبی خیام‌نکویی، شامگاه دوشنبه، در افتتاح طرح توسعۀ کارخانه خوراک دام، طیور و آبزیان کشت‌وصنعت ماددانه بروجرد اظهار داشت: ۱۰ تا ۱۶ میلیارد دلار واردات به‌طور سالانه در بخش کشاورزی داریم، اما صادرات این بخش ۶ میلیارد دلار است و ۱۰ میلیارد دلار تراز منفی است.

تسنیم در خبری آورده که وی با بیان اینکه دان طیور به‌عنوان اساسی‌ترین نقاط وارداتی کشور محسوب می‌شود، افزود: کل تولید مرغ کشور حدود ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار تن است و این میزان ۲ درصد کل تولید در بخش کشاورزی است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی با تأکید به اینکه گوشت مرغ اصلی‌ترین مواد پروتئینی است، عنوان کرد: در هیچ جای دنیا مرغ بیش از یک کیلو و ۸۰۰ گرم مصرف نمی‌کنند، اما ذائقۀ مردم ما مرغ بین وزن ۲.۵ کیلوگرم تا ۳ کیلوگرم است.

‌وی بیان کرد: تغییر ذائقه مردم باعث شده‌ که ما واردکنندۀ جوجه یک‌روزه از انگلیس باشیم و ما باید ذائقۀ مردم را به مرغ یک کیلو و ۸۰۰ گرم تغییر بدهیم تا نیاز به واردات جوجه یک‌روزه نداشته باشیم.

خیام‌نکویی با تأکید به اینکه ۹۲ درصد روغن کشور وارداتی است، گفت: هشت درصد این میزان در داخل کشور تولید می‌شود، زیرا ذائقۀ مردم ما به غذاهای سرخ‌کردنی گرایش پیدا کرده‌است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی ابراز کرد: میانگین مصرف سرانۀ روغن هر نفر در کشور بین ۲۳ تا ۲۴ کیلوگرم در سال است، اما میانگین مصرف هر نفر در اروپا ۱۱ کیلوگرم است.

خیام‌نکویی با بیان اینکه میانگین مصرف گندم هر نفر در کشور بین ۱۴۰ تا ۱۵۰ کیلوگرم است، اظهار داشت: میانگین مصرف برنج هر نفر در کشور ۳۴ تا ۳۶ کیلوگرم است.

‌وی با تأکید به اینکه دو میلیون و ۲۰۰ هزار تن تولید برنج کشور در هر سال است و حدود یک میلیون تن برنج نیز وارد می‌شود، افزود: اگر هر ایرانی یک دانه برنج در روز اسراف کند ۸۷ میلیون دانه برنج معادل غذای ۲۳ هزار نفر اسراف می‌شود.

معاون وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه کیفیت نان قابل لرستان خوب نیست، عنوان کرد: چرا باید ۳۰ تا ۴۰ درصد نان این استان تبدیل به ضایعات شود و ما باید کیفیت نان را با مشارکت شرکت‌های دانش‌بنیان افزایش دهیم.

وی با تأکید به اینکه ۱۲۰هزار میلیارد تومان یارانه نان در سال گذشته بوده‌است، بیان کرد: ما باید سبک زندگی خود را تغییر دهیم و به بهترین نحو ممکن از منابع استفاده کنیم.

خیام‌نکویی با اشاره به تولید ۲۴ میلیون تن انواع میوه و مرکبات در هر سال، گفت: ۱۹۰ میلیون تن ‌محصولات زراعی، ۱۱میلیون تن شیر، ۹۰۰ هزار تن گوشت قرمز، ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار تن مرغ، یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن شیلات و ۱۱۴ هزار تن عسل در کشور تولید می‌شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: