کد خبر: ۹۶۲۳۲۱
تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۴
تعداد بازدید: ۱۴۱
قم نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی گفت: ما تمام تعهداتمان را نسبت ‌به طرف مقابل انجام داده بودیم و هزینه برجام را پرداخت کرده بودیم و حالا که ما هزینه کردیم به‌جایی رسیدیم که آن‌ها باید به تعهدات و وظایف خود عمل می‌کردند و این حق ایران بود که از طرف مقابل مطالبه کند.

هزینه های برجام را پرداخت کردیم ولی به تعهداتشان عمل نکردندبه گزارش خبرداغ به نقل از روابط عمومی دانشگاه قم، حجت الاسلام والمسلمین مجتبی ذوالنوری نماینده قم در مجلس شورای اسلامی، در مراسمی که شامگاه ۱۳ آذرماه به مناسبت روز دانشجو در دانشگاه قم برگزار شد، عنوان کرد: در خصوص مشکلات دانشگاه‌ها تلاش شده تا آنچه به من منتقل شده تماما بررسی شود و در دستور کار قرار بگیرد و اگر مسئله‌ای ترتیب اثر داده نشده مبنی بر بی اطلاعی ما نسبت به آن مسئله است.

وی با بیان اینکه اگر نماینده به وظیفه اصلی نظارت بر رانت متعهد شود، دستاورد به قدری است که دیگر فقر و فقیری نخواهد ماند که پس از آن نیاز به معرفی وام ۵ میلیون تومانی باشد، اضافه کرد:  تمرکز بر گلوگاه‌های فساد کار نماینده مجلس است نه چک کردن خرابی تیر برق و مشکلات آسفالت خیابان؛ من بیان کردم و همچنان بر آن هستم که نباید مردم را فقیر کنیم و بعد به آن‌ها وام دهیم که هیچ سودی در رفاه مردم نخواهد داشت اما مخالف وام قرض الحسنه نبوده و نیستم.

ذوالنوری بیان کرد: در جلسه بانک‌های خصوصی با استاندار قم مطرح کردم که نباید از منابع مردم و حساب تولیدکنندگان خرد و اعتماد آنان به بانک‌ها سوءاستفاده کرد و در نهایت سرمایه را در قسمت‌های پر سودتری خرج کرد.

نماینده مردم قم در خصوص رای موافق به افزایش سن بازنشستگی و مخالفت با آن تشریح کرد: در این مورد موضوع به گونه‌ای مطرح ‌شد که بعضا نمایندگان به درستی متوجه بحث نشدند و حین رای‌گیری و با توجه به زمان بسیار محدود آن، به موضوع مورد بحث رای اشتباه داده ‌شد؛ در این خصوص هم چنین بوده که بنده و برخی نمایندگان به دلیل تداخل مباحث متوجه نشده و به اشتباه رای دادیم که وقتی موضوع مشخص شد شخصا هم به صورت علنی و هم از طریق نامه به دبیر شورای نگهبان اعلام کردم که این مصوبه ایراداتی دارد و شرعا نیز اشکال دارد.

وی اضافه کرد: این اشتباه صورت گرفته و از اعتراف به آن نه ابایی دارم و نه خجالت می‌کشم؛ لذا با صدای رسا اشتباه خود را اعلام کرده و بابت آن عذرخواهی می‌کنم. یکی از اعضای داوطلب سامانه شفافیت مجلس هستم که همه مردم در تمام نقاط کشور می‌توانند با مراجعه به این سامانه تمامی آراء صادر شده بنده در مجلس را مشاهده کنند و از همین رو از اعتراف به اشتباهات خود ابایی ندارم.

نائب رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: با توجه به مطالبات و سوالات بسیار دانشجویان، آمادگی خود را جهت حضور در جلسات، هر ۱۵ روز یکبار و با زمان سه ساعتی به صورت تریبون آزاد با حضور تمام دانشجویان مطالبه‌گر اعلام می‌کنم. نه گفتن به سوالات و ابراز ناآگاهی و ندانستن را عیب نمی‌دانم و به همین سبب از حضور در چنین جلساتی ابایی ندارم. تا جایی که بتوانم پاسخ قانع‌کننده برای سوالات ارائه خواهم داد و هر جا که پاسخ سوالی را ندانم به صورت شفاف آن را اعلام خواهم کرد.

ذوالنوری با اشاره به آتش زدن برجام در صحن مجلس و حمایت از برجام در زمانی دیگر تشریح کرد: مسئله برجام یک مسئله بسیار مهم و مفصل است، ایراد ما به موضوع برجام در زمان روحانی این بود که هیچ تضمینی به ما نداده بودند و هیچ تضمینی وجود نداشت که پس‌ از انجام تعهدات از طرف ایران، طرف مقابل به تعهدات خود عمل خواهد کرد و هرگز نتوانستند در این خصوص تضمینی قاطع ارائه دهند.

نماینده مردم قم گفت: با تمام بدقولی‌های صورت گرفته از جانب طرف غربی و با پاره کردن برجام از طرف ترامپ، این اقدام به‌صورت نمادین از طرف بنده در صحن مجلس انجام شد. از طرفی اروپا فشار می‌آورد که باید برجام را ادامه داده و آن را به طور کامل اجرا کنیم. پس از طرف ما نیز این مسئله مطرح شد که یک وظایف خودتان را انجام دهید و دو خلأ وجود آمریکا را پر کنید تا بتوانیم به برجام ادامه دهیم.

 نائب رئیس مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: پس‌از آن و با به اتمام رسیدن برجام یک، من موافقت خود را جهت احیای برجام و آغاز برجام دو اعلام کردم. چرا که ما تمام تعهداتمان را نسبت ‌به طرف مقابل انجام داده بودیم و هزینه برجام را پرداخت کرده بودیم و حالا که ما هزینه کردیم به‌جایی رسیدیم که آن‌ها باید به تعهدات و وظایف خود عمل می‌کردند و این حق ایران بود که از طرف مقابل مطالبه کند. آقای روحانی در چند ماه آخر ریاست‌جمهوری خود تصمیم گرفت برجام را زنده کند و بعد آن را به گردن نمایندگان انداخت و خود را از مهلکه خارج کرد تا نشان دهد که برجام را شروع کرده آن را به ثمر رسانده و بعد هشت سال هم دوباره برجام را زنده کرده و تحویل ریاست‌جمهوری جدید داده است.

ذوالنوری ادامه داد: سرانجام پس‌از تلاش‌های فراوان مقام معظم رهبری به آقای روحانی نامه نوشتند و دستور دادند که کمیته‌ای تشکیل شود از دولت، مجلس و مراجع ذی‌ربط، تا متنی که قرار است دوباره در برجام به امضاء برسد از طریق این ارگان‌ها به‌طور کامل رصد شود که دیگر مشکل‌ساز نشود اما آقای روحانی موافق این مسئله نبود و حضرت آقا این‌قدر پافشاری کردند تا او مجبور شد به این مسئله تن بدهد که نتیجه این جلسه هم شد مصوبه‌ای که در شانزده بند به تایید رسید اما روحانی اعلام کرد نمی‌تواند با این شرایط به برجام ادامه دهد و آن را به دولت بعد منتقل کرد.

نماینده مردم قم عنوان کرد: با مسئله گرانی بنزین به جد مخالفم و اعلام می‌کنم که درحال‌حاضر بین ۱۵ تا ۲۰ میلیون لیتر کسری بنزین در کشور داریم و بنزین را وارد می‌کنیم و بنزین یک‌دلاری را و به قیمت سه هزار تومن می‌فروشیم.

وی افزود: تمام تلاش ما بر این است که منابع فسیلی را مدیریت کنیم و از انرژی‌های جایگزین جهت این کسری بنزین استفاده کنیم؛ چراکه مردم توان و بضاعت گرانی بنزین را ندارند و تمام تلاش دولت بر این است که فشار را از دوش مردم کاسته و بر دوش خود بیفزاید. مسئله خودروی برقی را هم که مطرح شد به جد پیگیری می‌کنیم و در اسرع وقت پس از اعلام نتیجه تمام توضیحات مربوط به آن را اعلام خواهیم کرد.​

انتهای پیام

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: