کد خبر: ۹۵۰۷۲۵
تاریخ انتشار: ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۲:۴۶
تعداد بازدید: ۱۷۹
نمایندگان مجلس شورای اسلامی، در جریان رسیدگی به طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات مجلس، اعضای هیات مرکزی اجرایی را تعیین کردند که طی آن وزیر کشور به عنوان رئیس هیات مرکزی اجرایی انتخابات مجلس انتخاب شد.

وزیر کشور به عنوان رئیس هیات مرکزی اجرایی انتخابات مجلس تعیین شدبه گزارش خبرداغ به نقل از  فارس، نمایندگان در نشست علنی امروز (یکشنبه 17 اردیبهشت ماه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی با ماده 15 این طرح با 174 رأی موافق، 6 رأی مخالف و 12 رأی ممتنع از مجموع 231 نماینده حاضر در صحن موافقت کردند و بر اساس آن، وزارت کشور را به عنوان مجری انتخابات تعیین و اعضای هیات اجرایی مرکزی انتخابات قوه مقننه را مشخص کردند.

براساس ماده 15 این طرح؛

ماده 15-  ماده (31) قانون به‌شرح زیر اصلاح می شود.

ماده31- وزارت کشور زیرنظر هیئت اجرایی مرکزی، مجری انتخابات می باشد. وزیر کشور موظف است به‌گونه‌ای برنامه‌ریزی نماید که حداقل شش‌ماه قبل از پایان دوره مجلس و بیست روز پیش از ثبت نام داوطلبان، هیأت اجرائی مرکزی را با ترکیب زیر تشکیل دهد:

1- وزیرکشور (رئیس هیأت)

2- دادستان کل کشور

3-وزیر اطلاعات

4- رئیس سازمان اطلاعات سپاه

5- وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات

6- رئیس ستاد انتخابات کشور

7- رئیس سازمان ثبت احوال کشور

8- شش نفر از شخصیت‏های دینی، سیاسی، فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی، حقوقی و علمی در سطح ملی به ‏عنوان معتمدان مردمی به گونه‌ای که حتی‌الامکان یک نفر از هر یک از حوزه‌های مذکور در آن حضور داشته باشد.

تبصره1- نماینده شورای نگهبان می تواند در جلسات هیات اجرایی مرکزی بدون حق رای حضور داشته باشد.

تبصره 2- جلسات هیأت‏اجرائی مرکزی با حضور حداقل یازده نفر رسمیت می‏یابد و مصوبات آن با رأی حداقل نه نفر از اعضای حاضر معتبر است.

تبصره3- اولین جلسه هیأت اجرائی مرکزی با دعوت وزیر کشور تشکیل می‌شود و نائب‌رئیس از بین اعضای هیأت با اکثریت آراء انتخاب می‌شود. مسؤولیت دبیری هیأت اجرائی مرکزی با دبیر ستاد انتخابات کشور خواهد بود که با پیشنهاد وزیرکشور و تأیید هیأت ‌اجرائی مرکزی انتخاب می‌شود.

تبصره4 - هیأت اجرائی مرکزی موظف است کلیه صورتجلسات و مصوبات خود را نزد هیأت مرکزی نظارت ارسال نماید. تصمیمات هیأت ‌اجرائی مرکزی انتخابات نباید موجب تداخل در وظایف و اختیارات نظارتی هیأت مرکزی نظارت شود؛ در غیر این صورت تصمیمات مذکور باطل و هرگونه اقدامی در این جهت ممنوع است. مرجع تشخیص موضوع این تبصره، هیأت مرکزی نظارت است.

تبصره5- هیچ‌یک از اعضای هیأت اجرائی مرکزی نمی تواند داوطلب انتخابات شود.

پایان پیام/

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: