کد خبر: ۹۴۲۴۳۶
تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۴۰۱ - ۱۶:۵۷
تعداد بازدید: ۱۲۴
محمدجواد لاریجانی می گوید: ۴ هفته پیش خانم کلینتون یک سخنرانی داشت، کلینتون یکی از تاثیرگذاران در سیاستگذاری دموکراتیک در آمریکا است در اظهارات اخیرش گفته است باید تماسمان را با جامعه روحانیت در ایران بیشتر کنیم و به آنها بگوییم که شما نترسید ما اصلاً قصدی برای اسلام نداریم فقط شما بر اعمال برخی از احکام اسلامی در ایران اصرار نکنید.

جواد لاریجانی: هیلاری کلینتون گفته باید تماسمان را با جامعه روحانیت در ایران بیشتر کنیم و به آن‌ها بگوییم که نترسید، ما اصلاً قصدی برای اسلام نداریم؛ فقط شما بر اعمال برخی از احکام اسلامی اصرار نکنید / الان وقتی با برخی از علما درباره حوادث اخیر صحبت کنید می‌گویند نتوانستید مردم را اداره کنید و بی عرضه بودیدمحمدجواد لاریجانی رئیس پژوهشگاه دانش‌های بنیادی می گوید: ۴ هفته پیش خانم کلینتون یک سخنرانی داشت، کلینتون یکی از تاثیرگذاران در سیاستگذاری دموکراتیک در آمریکا است در اظهارات اخیرش گفته است باید تماسمان را با جامعه روحانیت در ایران بیشتر کنیم و به آنها بگوییم که شما نترسید ما اصلاً قصدی برای اسلام نداریم فقط شما بر اعمال برخی از احکام اسلامی در ایران اصرار نکنید.

 

به گزارش خبرداغ به نقل از فارس ، محمدجواد لاریجانی  در پاسخ به سوالی درباره حوادث اخیر گفت: «از نظر دشمن یعنی آمریکایی‌ها و غرب صهیونیست -وقتی می‌گوییم غرب صهیونیست یعنی غرب با موتور صهیونیست‌ها در واقع صهیونیست‌ها موتور دشمنی با ما هستند- برای‌شان حیاتی است که شاخ جمهوری اسلامی ایران را بشکنند. تصور آنها از جمهوری اسلامی ظهور یک قدرتی است که به شدت منافع آمریکا را تهدید می‌کند. نه اینکه ما با آنها جنگ کنیم بلکه رشد تفکرمان در برهم زدن برنامه آنها در غرب آسیا باشد.

در فتنه اخیر دشمنان مرتب برنامه‌ریزی کردند یعنی نباید احساس کرد که کار تمام است و باید خوابید در واقع باید برای فازهای بعدی دشمن آماده باشیم.

اینکه ما توانستیم کف خیابان را ببَریم، یک توفیق مهمی بود این معنایش این نیست که دشمن وارد فاز بعدی نمی‌شود. برداشت من این است که آمریکایی‌ها و غرب صهیونیست تئوری شان این بود که فشار اقتصادی بی هدف نیست در واقع فشار اقتصادی و تحریم‌ها باید جان مردم را به لب برساند وقتی جان مردم به لب رسید با یک جرقه‌ای باید روشن شود و تئوری آنها این بود که امروز وقت آن است و در گروه‌های سیاسی مختلف در داخل هم سیگنال‌های شان به همین شکل بود.

جمع بندی غرب این بود که الان وقت خوبی است و یک جرقه لازم است تا مردم به صورت میلیونی به خیابان‌ها بریزند بعد نیروهای تروریستی خودشان را فرستادند تا در این حجم عظیم میلیونی، دستگاه‌های حکومتی را یکی پس از دیگری تصرف کنند و یک حکومت زمین خورده پیدا شود تا در آن قسمت پروژه بعدی مثل کوچک‌سازی ایران و برنامه‌های دیگرشان را دنبال کنند.این طرح کاملا روشن است که یک طرح آمریکایی بوده است اما این طرح شکست خورد؛ اما باید دید فاز بعدی دشمن چیست.»

او در پاسخ به سوالی درباره تحلیلی از آینده گفت: «۴ هفته پیش خانم کلینتون یک سخنرانی داشت، کلینتون یکی از تاثیرگذاران در سیاستگذاری دموکراتیک در آمریکا است در اظهارات اخیرش به سه موضوع اشاره می کند. یکی اینکه گفته است باید تماسمان را با جامعه روحانیت در ایران بیشتر کنیم و به آنها بگوییم که شما نترسید ما اصلاً قصدی برای اسلام نداریم فقط شما بر اعمال برخی از احکام اسلامی در ایران اصرار نکنید. نکته دومی که کلینتون به آن اشاره کرد این بود که ما قصد نداریم جمهوری اسلامی را سرنگون کنیم ما به دنبال این هستیم که جمهوری اسلامی فضا را باز کند و کسانی که سکولار هستند میدان داشته باشند و به احکام اسلامی شامل مسائل مربوط به حجاب موقتاً عمل نشود.

به نظر من این کارها را کرده‌اند؛ الان وقتی با برخی از علما درباره حوادث اخیر صحبت کنید می‌گویند نتوانستید مردم را اداره کنید و بی عرضه بودید وضع اقتصادی مردم خراب است. اما باید گفت در حوادث اخیر آنهایی که میدان‌دار بودند غالبا قشر مرفه جامعه بودند و مردم بیچاره و تحت فشار در میدان نبودند. باید دید خواسته‌های مردم در حوادث اخیر چه بود ما اصلاً نشنیدیم که کسی از گرانی حرف بزند کسانی که به خیابان‌ها آمدند اصلا خواسته‌های مردم تحت فشار نبود. 

 

باید دید دشمنان چگونه و چرا این صحبت‌ها را در ذهن علما وارد کردند. مشخص است روی این موضوع کار کرده‌اند. در این فتنه تهاجم عظیمی که به اسلام شد به هیچ چیز دیگری نشد. در حوادث اخیر به سیستم اداری مملکت تهاجم نشد و بخش اجرایی و سیستم اقتصادی کشور مورد تهاجم قرار نگرفت. اینها از توهین به جمهوری اسلامی به امام حسین(ع) و حضرت علی اصغر(ع) دریغ نکردند و مساجد و حسینیه‌ها را آتش زدند و به رهبری توهین کردند.

اصلاً مگر اسلام فقط برای زمان یُسر است، اسلام برای زمان عُسر هم هست؛ گیرم که اصلاً زندگی سختی هم داشته باشیم، مگر باید اسلام را رها کنیم اسلام در همه مواقع راهگشا است.

دستاورد دشمنان از حوادث اخیر چه بود؟ صرفا بی حجابی؛ که به نظر من دستاورد بزرگی برای دشمنان است و بعد از آن قدم‌های بعدی را بر خواهد داشت و برای آن تئوری هم دارند.

مسئله بی حجابی در حوادث اخیر خلط شده است در واقع اصل حدود برهنگی است نه مسئله حجاب. حجاب یک امر اثباتی است اما حدود برهنگی در هر کشوری مشخص است و در هر کشوری حجاب حدودی دارد. شدیدترین قوانین مبارزه با برهنگی در آمریکا هم است و امروز اعمال هم می‌شود اما سایز برهنگی‌شان بسته به نوع خودشان است. مردم در کشور ما فکر می‌کنند همه در دنیای غرب لخت راه می‌روند؛ بنده هفت هشت سال در بین این‌ها زندگی کرده ام، آن هم در برکلی که یکی از لیبرال‌ترین بخش‌های آمریکا و دنیای غرب است. برهنگی حد خیلی شدیدی دارد. شما فرض کنید یک خانمی با لباس نامناسب به بانک برود، بانک می‌تواند به این خانوم خدمات ندهد و بگوید لباسش نامناسب است. 

گشت ارشاد یک تئوری درستی بود یعنی ما برای اینکه حدود برهنگی را اعمال کنیم یک عده افراد را تربیت کنیم که اینها مودبانه تر و با توجه به اخلاق اسلامی به افراد تذکر دهند. نکات مثبت و خوب کشور ما زیر سوال رفته است در حالی که اینها مسائل خوبی بود. در واقع در آمریکا همان پلیسی که دزد را می‌گیرد این خانوم با پوشش نامناسب را می‌گیرد. 

در یک شرکت هواپیمایی یک خانمی که لباس چسبان پوشیده بود او را از هواپیما پایین آوردند و آن خانم در دادگاه شکایت کرد اما دادگاه به نفع آن شرکت هواپیمایی حکم صادر کرد و گفت شما نمی‌توانید با این نوع پوشش وارد هواپیما شوید.

در آمریکا اگر کسی پشت پنجره خانه‌اش که قابل رویت است بخشی از بدنش را که ممنوع است عریان کند شهروندان دیگر می‌توانند با پلیس تماس بگیرند و به پلیس بگویند که چرا او خودش را لخت کرده است.

پس ما در کشور قوانین حدود برهنگی می‌خواهیم اما این حد را باید چگونه تعریف کنیم طبیعتاً باید بر اساس نظام خودمان تعیین کنیم نه بر اساس نظام دموکراسی لیبرال آمریکایی یا سکولار.»

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
چرا ایران سفیر فرانسه را اخراج نمی‌کند؟
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۳۹ - ۱۴۰۱/۱۰/۲۵
0
0
چرا ایران سفیر فرانسه را اخراج نمی‌کند؟
گروهک تروریستی منافقین در سالگرد جنایت‌های زنجیره‌ای در تیرماه ۱۳۶۰ با مجوز دولت فرانسه، شوی تبلیغاتی خود را در پاریس برگزار کرد. متاسفانه دولت آقای روحانی با بی‌اعتنایی به عزت ایرانیان، هیچ واکنش قابل توجهی نسبت به این رفتار شنیع نشان نداد.


به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، گروهک تروریستی منافقین در سالگرد جنایت‌های زنجیره‌ای خود در تیرماه ۱۳۶۰ شوی تبلیغاتی خود را در پاریس برگزار کرد. جلسه‌ای که همانند دیگر نشست‌های منافقین در طول ۱۵ سال گذشته باز هم با نیرو‌های اجاره‌ای خارجی پر شد.

پایگاه روزنامه انگلیسی گاردین با اشاره به این مسئله در مطلبی نوشته بود: «بسیاری از حاضران در این نشست گردشگرانی بودند که با وعده مسافرت به پاریس گردآوری شده بودند. نیمی از شرکت کنندگان در این نشست مسافرانی از لهستان، اسلوواکی، چک و آلمان بودند که با اتوبوس به پاریس منتقل شده بوند و بسیاری از این افراد از طریق یک فراخوان در فیس‌بوک که وعده مسافرت به پاریس به همراه غذا و محل اقامت تنها در ازای دریافت ۲۵ یورو را داده بود به این محل آمده بودند».

پاریس، پناهگاه منافقین، اما نکته قابل تأمل مجوز دولت فرانسه به این گروهک تروریستی و شرکت برخی سناتور‌های فرانسوی در این میتینگ بود.

گفتنی است در تیرماه سال گذشته تنها ۴۸ ساعت پس از سفر ظریف به فرانسه، پاریس به گروهک تروریستی منافقین اجازه برگزاری میتینگ داد و نکته تاسف‌برانگیز اینکه ظریف از همراهی پاریس با منافقین صرفا به عنوان نقطه ابهام در روابط یاد کرد!

این در حالی است که گروهک تروریستی منافقین، ۱۷ هزار ایرانی بی‌گناه را به خاک و خون کشیده است و پاریس رسما میزبان و حامی این گروهک تروریستی است.

سؤالی که در افکار عمومی ایجاد شد این بود که اگر ایران به یک گروه برانداز فرانسوی و یا به تروریست‌های متهم به اقدام تروریستی در فرانسه، چنین اجازه‌ای می‌داد، آن‌ها چه می‌کردند؟

متاسفانه دولت آقای روحانی با بی‌اعتنایی به عزت ایرانیان، هیچ واکنش قابل توجهی نسبت به این رفتار گستاخانه پاریس نشان نداد و از احضار و اخراج سفیر نیز امتناع کرد.

در حال حاضر، اخراج سفیر فرانسه کمترین پاسخ به جولان قاتلان ۱۷ هزار ایرانی در پاریس است.
هلند، حامی تروریسم، اما انفعال دستگاه دیپلماسی در مقابل گستاخی برخی کشور‌های اروپایی به همین جا ختم نشد.

چندی پیش روزنامه هلندی «هت‌پارول» به نقل از اسناد و مدارک پرونده، اعلام کرد «محمدرضا صمدی‌کلاهی» تروریست معروف حادثه انفجار ۷ تیر سال ۶۰ که به شهادت آیت‌الله دکتر بهشتی و ۷۲یار وی منجر شد، آذر ۹۴ با نام مستعار «علی معتمد» در شهر المیره هلند به هلاکت رسیده است. پلیس هلند اطلاعات چندانی درباره قتل کلاهی ارائه نکرد. این در حالی است که بر اساس گزارش رسانه‌های هلندی، همسر کلاهی در تحقیقات اولیه پلیس اعلام کرد علی معتمد نام مستعار است و نام اصلی مقتول، محمدرضا صمدی‌کلاهی، همان تروریست معروف و فراری ایرانی است.
بررسی‌ها مشخص کرد که این تروریست فراری که از سوی دولت ایران و محاکم قضایی تحت تعقیب بوده است، در اوایل دهه ۸۰ میلادی از دولت هلند پناهندگی دریافت کرده است.

حال سؤالی که در افکار عمومی ایجاد شد، این بود که دولت هلند چرا این تروریست دانه درشت را که حدود ۸۰ نفر از مقامات ارشد یک کشور را به شهادت رسانده مورد حمایت قرار داده و به مدت حدود ۳۰ سال به وی پناهندگی داده است؟!

و سؤال مهم‌تر اینکه چرا دستگاه دیپلماسی کشورمان کوچکترین واکنشی نسبت به این اقدام شنیع هلند نشان نداد؟!

اما مسئله تاسف‌برانگیز اینکه هلند به جای اینکه در مورد این اقدام شنیع در حمایت از یک تروریست، پاسخگو باشد در جایگاه طلبکار نشسته و دو دیپلمات ایرانی را اخراج کرده است.

در هفته‌های گذشته، بهرام قاسمی سخنگوی وزارت خارجه در پاسخ به سؤالی درباره اخراج دو دیپلمات ایرانی از هلند عنوان کرد: «اطلاع دقیقی در این باره ندارم، نه تایید می‌کنم و نه تکذیب، از شما می‌شنوم باید بررسی کنیم و بعد اطلاع‌رسانی خواهیم کرد».

لازم به ذکر است که اسامی دو دیپلمات اخراج شده و جزییات اقدام ضدایرانی هلند در نزد کیهان محفوظ است ما منتظر واکنش دستگاه دیپلماسی هستیم و به زودی درباره ابعاد این موضوع، اطلاع‌رسانی خواهد شد.

حامیان تروریسم در جایگاه شاکی!

ایران با ۱۷ هزار شهید، قربانی تروریسم است و آمریکا در کنار فرانسه، انگلیس، آلمان و برخی دیگر از کشور‌های اروپایی و حکام مرتجع منطقه از حامیان اصلی تروریسم در جهان هستند. حالا در سایه انفعال شدید دستگاه دیپلماسی، حامیان تروریسم در جایگاه شاکی نشسته و برای پیوستن ایران به کارگروه FATF یقه‌درانی می‌کنند.

سرویس‌های امنیتی فرانسه در نیمه سال ۱۹۸۶ میلادی گزارش دادند که اگر فرانسه تنها سه هفته از ارسال سلاح به عراق خودداری کند صدام شکست خواهد خورد.

حمایت دولت فرانسه از رژیم صدام از جنبه تسلیحاتی تا بدانجا پیش رفت که این کشور به دلیل محدودیت‌هایی که برای فروش هواپیما‌های پیشرفته سوپر اتاندارد داشت، برای تقویت قدرت هوایی عراق، جهت حمله به نفتکش‌ها و پایانه‌های نفتی ایران در خلیج‌فارس، چند فروند از این هواپیما‌ها را به صورت «اجاره» در اختیار صدام قرار داد.

بر طبق مستندات متعدد، فرانسه از حامیان اصلی گروهک تروریستی داعش در سوریه و عراق نیز بوده است.

حمایت و تجهیز صدام علیه ایران، حمایت و اعطای پناهندگی به اعضای گروهک تروریستی منافقین و اعطای مجوز برای برگزاری میتینگ و حمایت و تجهیز گروهک تروریستی داعش، تنها بخشی از کارنامه سیاه فرانسه در زمینه حقوق بشر است.

از سوی دیگر براساس آمار موجود، در مجموع حدود ۲۰۷ شرکت اروپایی از جمله هلند، آلمان و فرانسه به رژیم بعث صدام سلاح کشتار جمعی فروختند.

جالب اینجاست که همین دولت‌ها با وجود حمایت گستاخانه و بی‌ملاحظه از قاتلان ۱۷ هزار شهروند ایرانی، به عنوان مالکان مافیای FATF از ما می‌خواهند در راستای شفافیت و صداقت (!) و برای استفاده از مزایای برجام، تعهدات جدیدی را ذیل FATF و ملحقات آن بپذیریم که وجه مشترک آن‌ها ادعای «مبارزه با تروریسم و پولشویی حمایت‌های مالی از تروریست‌ها» می‌باشد!

چرا دولت و وزارت خارجه اعتراض صریح و قاطعی به دولت فرانسه و هلند و نظایر آن‌ها نمی‌کنند و سفرای این کشور‌ها را فرا نمی‌خوانند و یا لااقل نامه‌ای مستند به شورای امنیت و شورای حقوق بشر نمی‌نویسند و گردانندگان FATF را علنا به چالش نمی‌کشند؟!

چرا به جای این کار، افکار عمومی در داخل فریب داده می‌شوند که گره تعامل اقتصادی جهان با ما، شفافیت در مبارزه با تروریسم است و همه جای دنیا مسئله مبارزه با تروریسم حل شده و گویا این جمهوری اسلامی است که نمی‌خواهد به هنجار‌ها و کنوانسیون‌های معتبر حقوقی در جهان تن دهد!

نام این کار اگر خیانت و ماله‌کشی در خدمت مافیا‌های جهانی حمایت از تروریسم نیست، چیست؟ چرا ملت ما به جای طلبکاری از حامیان غربی سازمان‌های تروریستی نظیر منافقین و داعش، باید در جایگاه متهم نشانده شود؟ نقش برخی مدیران دولتی و تحریفگران سیاسی- رسانه‌ای در این جفا به خودی چیست؟
حرف دل همه مردم ایران
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۵۰ - ۱۴۰۱/۱۰/۲۵
0
0
دولت و نظام از خون شهدای منا نخواهد گذشت/ ولی متاسفانه از سال 1394 تاکنون هنوز هم هیچ خبری نیست چرا؟
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۲۳ - ۱۴۰۱/۱۰/۲۵
0
0
مشاهده تصاویر اقدام خشن و بیرحمانه پلیس آمریکا در قتل «اندرسون» معلم سیاه‌پوست و تکرار قتل فجیع «جورج فلوید» که نشان از استمرار رفتار تبعیض آمیز پلیس آمریکا علیه رنگین پوستان این کشور دارد، بار دیگر جهانیان را در بهت و شوک فرو برد.
جای تأسف است که‌ رژیم آمریکا که برای نیل به مقاصد سیاسی، با ریاکاری توأم با مداخله جویی، در مسائل داخلی دیگر کشورها ورود کرده و اشک تمساح می‌ریزد، نسبت به خشونت مفرط و اقدامات تبعیض آلود و نفرت انگیز پلیس کشورش در قبال رنگین پوستان و جنایت‌ علیه آنان سکوت اختیار می‌کند.
بر لزوم پاسخگویی دولت آمریکا در قبال این جنایت ضدانسانی و بی مسؤولیتی در برابر تکرار موارد نقض فاحش و سیستماتیک حقوق بشر در این کشور بویژه نسبت به‌ حقوق اقلیت‌ها و رنگین پوستان تأکید کرد.
به گزارش فارس، شبکه سی ان ان از کشته شدن «کینان اندرسون» مرد سیاه‌پوست ۳۱ ساله بعد از برخورد پلیس با وی خبر داد. براساس این گزارش، اندرسون بعد از شوک‌های الکتریکی پلیس به بیمارستان منتقل شده و در آنجا بر اثر ایست قلبی فوت کرده است.
موسسه آموزش زبان انگلیسی Digital Pioneers در واشنگتن گفته که اندرسون در این موسسه زبان انگلیسی تدریس می‌کرده و برای دیدار با بستگان خود در سال نوی میلادی به لس آنجلس رفته بوده است.
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: