کد خبر: ۹۱۷۷۲۸
تاریخ انتشار: ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۸:۱۹
تعداد بازدید: ۱۷۳
احمد علیرضابیگی در واکنش به پروژه «داپ» ترکیه و تبعاتی که در ایران دارد، اظهار داشت: «طبیعی‌ست که هر کشوری تلاش می‌کند از امکانات و فرصت‌هایی که دارد به بهترین شکل ممکن استفاده کند. کما اینکه ماهم بر مبنای صلاح دید مقام معظم رهبری و با توجه به تهدیدی که در حوزه آب داشتیم از محل صندوق توسعه ملی رقم قابل توجهی را هر ساله در اختیار وزارت نیرو، تحت عنوان مهار آب‌های مرزی قرار می‌دهیم تا آب‌های مرزی را که در کشور ما عبور می‌کند را گردآوری و ذخیره‌سازی کنیم.»

علیرضا بیگی نماینده مجلس: این اتفاقات در جهان می‌افتد!علیرضابیگی نماینده مجلس معتقد است ایران باید از طریق مذاکرات دوجانبه با ترکیه، مسائل آبی موجود بین دو کشور را حل کند.

به گزارش خبرداغ به نقل از انتخاب ، احمد علیرضابیگی  در واکنش به پروژه «داپ» ترکیه و تبعاتی که در ایران دارد، اظهار داشت: «طبیعی‌ست که هر کشوری تلاش می‌کند از امکانات و فرصت‌هایی که دارد به بهترین شکل ممکن استفاده کند. کما اینکه ماهم بر مبنای صلاح دید مقام معظم رهبری و با توجه به تهدیدی که در حوزه آب داشتیم از محل صندوق توسعه ملی رقم قابل توجهی را هر ساله در اختیار وزارت نیرو، تحت عنوان مهار آب‌های مرزی قرار می‌دهیم تا آب‌های مرزی را که در کشور ما عبور می‌کند  را گردآوری و ذخیره‌سازی کنیم.»

نماینده مردم تبریز ادامه داد: «این اتفاقات در جهان می‌افتد. ترکیه هم دارد از این موضوع به شیوه خود استفاده می‌کند. حقوق بین‌الملل هم در این موضوع نمی‌تواند چندان موثر واقع شود. طبیعتا این موضوعات باید در چارچوب روابط دو جانبه و با تاثیر و تاثراتی که دو طرف می‌توانند بر یکدیگر داشته باشند، مرتفع و مشکلات به نحوی حل شود تا این اقدامات که در بخش‌های مختلف کشور دارد حیات مردم ما را از خود متاثر می‌کند، میزانش به حداقل برسد.»

علیرضا بیگی خاطرنشان کرد: «در مورد ریزگردهای جنوب شاید وقتی هفت هشت سال پیش این موضوع خودنمایی کرد، بنا بر این بود که در چارچوب روابط دو جانبه ایران و عراق مالت‌پاشی اتفاق بیافتد. تا زمانی که این مالت‌پاشی صورت می‌گرفت، ما کمتر شاهد ریزگردها در شهرهای کشور بودیم ولی الان به نظر می‌آید با وقفه‌ای که در این خصوص رخ داده است، ما از انتهای سال گذشته شاهد افزایش غلظت ریزگردها در شهرهای مختلف کشور به ویژه در جنوب کشور و تهران بودیم.»

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
خ.خ.ا
Iran, Islamic Republic of
۲۰:۱۰ - ۱۴۰۱/۰۲/۱۰
0
0
صحبت های دکتر بیگی به قوانین بین المللی بهره برداری از رودخانه های داخلی اشاره دارد که درست است.حتی در اختلاف میان چهار محال و اصفهان که دو استان در کشورمان هستند با وجود سال های بهره برداری اصفهان از آب زاینده رود امروزه شاهد قطع آب از سرمنشا چهار محال هستیم چه رسد به کشور خارجی.یا افغانستان در قبال ایران در کنترل هیرمند و کشور خودمان در کنترل زاب و دیاله و..هم چنین عمل کرده ایم.در ضمن فقط کمتر از ۴۰درصد و نه بیشتر رود ارس از ترکیه سرچشمه می گیرد اما اختلاف افکنی دلیل و انگیزه سیاسی دارد..والله اعلم
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: