کد خبر: ۸۰۴۰۴۲
تاریخ انتشار: ۰۶ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۲:۵۳
تعداد بازدید: ۱۸۹
وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح گفت: صنعت دریایی کشور نقش مهمی در پشتیبانی پیشرفت‌های دریایی کشور داشته، در حالی که پیش از انقلاب تجهیز دریایی بومی نداشتیم؛ اما امروز بیش از ۹۵ محصول را در صنایع دریایی تولید می‌کنیم و توانسته‌ایم در این حوزه کارهای بزرگی انجام دهیم.
امیر حاتمی: امروز بیش از ۹۵ محصول را در صنایع دریایی تولید می‌کنیم

به گزارش خبرداغ به نقل از ایلنا، امیر سرتیپ امیر حاتمی در دومین همایش پیشرانه‌های دریایی که در سالن جابر‌بن حیان دانشگاه صنعتی‌شریف برگزار شد، گفت: ما یک کشور دریایی هستیم و دریای عمان، خلیج فارس و همچنین دریای خزر فرصت‌ها و موقعیت ویژه‌ای را برای کشور به همراه دارد که اگر آن استفاده نکنیم تبدیل به تهدید می‌شود.

وی ادامه داد: در طول تاریخ در برخی مواقع از دریا غافل بوده‌ایم که تبعاتی برای ما داشته است، البته حضور در دریا نیازمند لوازم و ابزار ویژه‌ای است که دانش و فناوری ساخت تجهیزات دریایی در این میان بسیار اهمیت دارد.

وی با اشاره به پیشرفت‌های حوزه دریا در ۴۰ سال گذشته گفت: به برکت انقلاب اسلامی و توجه ویژه رهبری به حوزه دریا به ویژه حوزه دفاعی امروز دارای سرمایه‌های بسیاری خوبی در این حوزه هستیم که نیروی انسانی متخصص، تجهیزات بومی و امنیت دریایی از جمله دستاوردهای ایران اسلامی است.

وزیر دفاع با اشاره به نقش جمهوری اسلامی ایران در تامین امنیت دریایی گفت: نیروی دریایی ارتش در دریاهای آزاد حضور مقتدرانه و امنیت بخشی را دارد و توانسته در کنار نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، امنیت یکی از مهمترین آبراهه‌های جهان که بخش اعظمی از انرژی جهان از آن عبور می‌کند را به خوبی تامین کنند.

امیر حاتمی با اشاره به رزمایش اخیر ارتش در جنوب کشور و شمال اقیانوس هند گفت: شناورهایی که در این رزمایش بکار گرفته شده تولید داخل است و بلوغ صنایع دریایی کشور را نشان می‌دهد که سطح بسیار خوبی را در حوزه دریا ایجاد کرده است.

وی افزود: داشته‌های بسیاری در حوزه دریا کسب شده، اما یک راه بسیاری پیش رو داریم که با داشته‌های خود می‌توانیم با سرعت بیشتری این مسیر را طی کنیم. راه طولانی پیش روی ما به دلیل سرعت بالای علم و فناوری در جهان و شرایط ویژه کشور است. ما نیاز به ساخت ناوشکن سنگین داریم؛ اگرچه در ساخت شناورهای تندرو تا کلاس متوسط توانایی بالایی داریم و در حوزه زیر دریایی کلاس متوسط تولید کرده و دانش بومی آن را در اختیار داریم، اما نیازمند تولید زیر دریایی کلاس سنگین هستیم، این نیازمندی‌ها باید عامل حرکت ما شود اگر چه دشمنان در این مسیر سنگ اندازی می‌کنند و کار آنها سنگ اندازی است، اما تحریم و جنگ اقتصادی و روانی دشمن در کنار تهدید فرصت‌های نیز برای کشور به همراه خواهد داشت.

وی ادامه داد: صنعت دریایی کشور نقش مهمی در پشتیبانی پیشرفت‌های دریایی کشور داشته در حالی که پیش از انقلاب تجهیز دریایی بومی نداشتیم، اما امروز بیش از ۹۵ محصول را در صنایع دریایی تولید می‌کنیم و توانسته‌ایم در این حوزه کارهای بزرگی انجام دهیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: