کد خبر: ۷۸۱۵۶۵
تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۱:۳۵
تعداد بازدید: ۳۶۰
در این پژوهش که در دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا انجام شده است موش‌ها روزانه با قارچ سفید تغذیه می‌شدند و مشخص شد که تغییر در سطح باکتری‌های روده‌ای که در تولید گوکز نقش دارند قابل توجه بوده است.
برای جلوگیری از ابتلا به دیابت قارچ بخوریدنتایج تحقیقات تازه نشان می‌دهند که خوردن قارچ سطح باکتری Prevotella را در موش ها افزایش می‌دهد.

به گزارش خبرداغ به نقل از آفتاب‎نیوز؛ این باکتری، پروتلا پروپیونیک اسید و سوکسینات را تولید می‌کند که نقش گسترده و مهمی در بیان ژن‌هایی دارند که سطح تولید گلوکز را کنترل می‌کنند. محققان امیدوارند نتایج این آزمایش در موش‌ها بر روی انسان‌ها نیز مشابه باشند. آنان مدعی شده‌اند که هر تغییری در رژیم غذایی بر روی باکتری‌های روده بدن نیز تاثیرگذار است.

در این پژوهش که در دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا انجام شده است موش‌ها روزانه با قارچ سفید تغذیه می‌شدند و مشخص شد که تغییر در سطح باکتری‌های روده‌ای که در تولید گوکز نقش دارند قابل توجه بوده است.



قارچ‌ها طبق این تحقیق به عنوان یک ماده پروبیوتیک عمل کرده  که در فرایند هضم غذا کمک می کنند. این مواد می توانند باعث مدیریت بهتر گلوکز شوند که برای پیشگیری از ابتلا به دیابت و سایر بیماری‌های متابولیکی مفید است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: